INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Decizie-șoc în Premier League! Retras anul trecut, Petr Cech e forțat să revină pe teren la Chelsea

Petr Cech
Petr Cech

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 22:43 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 23:05

Chelsea l-a pus pe Petr Cech (38 de ani) pe lista de 25 de jucători trimisă către Premier League pentru o eventuală situație de urgență cauzată de Covid-19.

Petr Cech ocupă funcția de consilier tehnic la clubul de pe Stamford Bridge din vara anului 2019, după ce s-a retras din cariera de fotbalist. Acesta și-a încheiat cariera la Arsenal, după finala de Europa League pierdută chiar în fața lui Chelsea, scor 4-1.

494 de aparițiia bifat Petr Cech în tricoul lui Chelsea, în perioada 2004-2015

Portarul care a câștigat 13 trofee cu echipa de pe Stamford Bridge a fost trecut pe lista de 25 de jucători trimisă de Chelsea, această decizie fiind „un pas de precauție din cauza condițiilor fără precedent cauzate în prezent de criza Covid-19”. În prezent, Petr Cech furnizează sfaturi cu privire la toate problemele de fotbal, dar și despre dezvoltarea unor legături mai puternice între academie și prima echipă a londonezilor.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, contestat și în Liga Campionilor! Ce mesaj a apărut la Dinamo Kiev - Juventus

Cristiano Ronaldo, anchetat în Italia: „Marii campioni se cred deasupra tuturor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează