INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

FOTO Deian Sorescu a fost prezentat la noua lui echipă! » Cum arată fostul dinamovist în echipament roşu-albastru

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 21:47 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 23:52

Deian Sorescu, 24 de ani, a fost prezentat în această seară de noua lui echipă, Rakow Czestochowa, locul 3 în Polonia. 

Internaționalul român a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2025, cu opțiune de prelungire cu încă un an, urmând să primească un salariu lunar de 22.000 de euro. Dinamo a încasat 800.000 de euro și păstrează 20% dintr-un viitor posibil transfer.

Dinamo face spectacol pe piaţa transferurilor » După cei trei jucători luaţi de la CFR, aduce şi un fotbalist de la Craiova
DINAMO
Dinamo face spectacol pe piaţa transferurilor » După cei trei jucători luaţi de la CFR, aduce şi un fotbalist de la Craiova

Deian Sorescu a fost prezentat la noua lui echipă!

Cred că voi ajuta echipa. Este o provocare interesantă pentru mine, pentru că voi juca pentru prima dată în străinătate. Mi-am petrecut ultimele zile călătorind și cercetând, așa că sunt puțin obosit, dar e în regulă

Îmi amintesc că Raków a fost fondat în 1921 pentru că primul meu club din România, Politehnica Timișoara, a fost înființat în același an. Am văzut filme despre club și fani. Această aventură va fi cu adevărat distractivă”, a declarat Deian Sorescu pentru site-ul clubului polonez, după semnarea contractului.

"Ne bucurăm că Deian ne va întări echipa. Datorită versatilității sale, va putea ridica concurența, mai presus de toate, în poziția de extremă dreapta și stânga. Sperăm că ne va îmbunătăți calitatea în fața porții adverse", a precizat Robert Graf, director sportiv al celor de la Rakow Czestochowa.

Gafă URIAŞĂ de arbitraj la Pitești: gol anulat ERONAT pentru Dinamo în repriza secundă!
FC ARGEȘ - DINAMO
Gafă URIAŞĂ de arbitraj la Pitești: gol anulat ERONAT pentru Dinamo în repriza secundă!

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit detaliile transferului lui Deian Sorescu

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dat detalii la GSP LIVE, despre transferul lui Sorescu și despre situația financiară a clubului din „Ștefan cel Mare”. 

Oficialul „câinilor” spune că Dinamo ar putea ajunge să încaseze 1,5 milioane de euro din partea polonezilor, dacă s-ar activa toate bonusurile stabilite.

„Acest transfer reprezintă o gură de oxigen serioasă din punct de vedere financiar, înseamnă îndeplinirea unor condiții prevăzute în planul de reorganizare și asigurarea unor surse de finanțare necesare continuării activității. În ultimele două luni, presiunea financiară a fost imensă, de asta am fost puțin în întârziere cu salariile. 

Urmează să le plătim, mai intră și drepturi TV, ar trebui să ne descurcăm în următoarea perioadă. E posibil să se ajungă la 1,5 milioane de euro, dar ar trebui să se alinieze foarte multe planete. Printre clauze sunt și eventuale participări în grupele Champions League. În caz de revânzare, vom primi 15% din suma după plata impozitelor”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gafă URIAŞĂ de arbitraj la Pitești: gol anulat ERONAT pentru Dinamo în repriza secundă!

Dinamo a anunțat despărțirea de Sorescu: „Nu ne rămâne decât să-i mulțumim pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vandnamol
vandnamol  •  22 Ianuarie 2022, 00:36
Postat de samertx pe 21 Ianuarie 2022, 23:20

Succes, Sorescule! Fă-ne mândri că ai școala de fotbal Dinamo în CV!

Sau macar sa nu va faca de ras.

balotelli
balotelli  •  22 Ianuarie 2022, 00:21

Pe finalul anului trecut, gsp lansase involuntar un soi de competiție între Sorescu și Ana Prodan, eclipsând aparițiile divei cu zeci de articole despre fotbalistul dezbrăcat. Acesta pare însă grav dezavantajat de faptul că, în cazul său, pozele nu trec prin filtrul Photoshop-ului. Lucru aspru taxat de publicul Gazetei, care a devenit unul extrem de exigent, jurații de la "Bravo I stil" având multe de învățat de la cititorii acestui site de can-can. De aceea, polonezii ar trebui sa fie mai atenti la clipurile de promovare, astfel de imagini riscând sa afecteze emoțional publicul din ambele țări.

samertx
samertx  •  21 Ianuarie 2022, 23:20

Succes, Sorescule! Fă-ne mândri că ai școala de fotbal Dinamo în CV!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează