INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHIEVO - JUVENTUS 0-2

Del Piero: "Vreau să mai joc 7 sau 8 ani!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2008 00:00

În ziua în care a împlinit 34 de ani, căpitanul lui Juventus a reuşit încă un gol, la 2-0, afară, cu Chievo Verona.  Simbolul "Bătrînei Doamne" spune că nu putea primi un cadou mai frumos decît golurile marcate în ultimul timp şi promite suporterilor că bianconerii vor face totul pentru a recuceri Lo Scudetto.

"Sînt foarte fericit pentru gol, dar mai ales pentru victorie. Am vrut să cîştigăm, era foarte important să confirmăm forma bună prin care trecem printr-un rezultat pozitiv la Verona.  Am vrut să-mi fac un cadou de ziua mea şi am reuşit. :)

Cînd eram mic, mă uitam la Platini, Zico şi Maradona. M-a ajutat mult asta, la fel de mult ca antrenamentele. Cred că mai pot să joc încă 7 sau 8 ani :) " a încheiat amuzat Del Piero.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  10 Noiembrie 2008, 10:58

Un om adevarat,un capitan adevarat.Pacat k n-ai primit ce meritai demult:BALONUL DE AUR. LA MULTI ANI!

 •  10 Noiembrie 2008, 09:41

LA MULTI ANI ALEX SANATATE SI SPER SA MAI JOCI 10 ANI.FORZZZA JUVE

 •  10 Noiembrie 2008, 01:04

LA MULTI ANI ALEX!!!Este idolul meu de cand eram un pici,il respect foarte mult ,imi doresc sa ajung in Italia ,sau eventul Juve sa joace in CL in Romania ,sa apuc sa-l vad live intr-un meci.Cred ca este cel mai bun fotbalist din ultimii 15 ani.Golurile "a la Del Piero" sunt unice,acum vad k a aparut si varianta a 2-a ,glourile din lovituri libere la paianjan,meci de meci.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează