INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Dele Alli, inconștiență totală: două nopți de dezmăț în Londra! Petreceri cu iubita și alți patru jucători

Dele Alli
Dele Alli

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 12:47

Dele Alli, mijlocașul englez al lui Tottenham n-a auzit de izolare şi s-a distrat în weekend la discotecă, împreună cu iubita sa şi alţi patru jucători, Walker, Mahrez, Maddison şi Chilwell.

Dele Alli e unul dintre inconștienții din Anglia care fac abstracție totală de recomandările premierului Boris Johnson de a sta în casă. Mijlocaşul de 23 de ani al lui Tottenham se simte ca în vacanţă dacă tot nu mai trebuie să joace şi să meargă la antrenamentele lui Jose Mourinho. Iar în weekendul trecut şi-a făcut de cap în Londra, trăindu-şi mai departe normal viaţa, ca şi cum nu ar exista pericolul infectării cu noul coronavirus.

100.000 de lire sterlineeste salariul săptămânal pe care îl primeşte Dele Alli la Tottenham. Are 9 goluri şi 5 pase decisive în 35 de mecirui din acest sezon

Dele Alli, inconștiență totală: două nopți de dezmăț în Londra! Petreceri cu iubita și alți patru jucători

„Când e stop fotbal, hop la discotecă!”

The Sun a aflat că două nopţi la rând, vineri şi sâmbătă, a fost la discotecă. În loc să lege goluri şi assist-uri, internaţionalul englez a dat pe gât cocktailuri şi shoturi, s-a destrăbălat până spre dimineaţă, într-un separeu VIP al clubului de noapte Tape

A avut şi o companie numeroasă, iubita Ruby Mae şi alţi patru fotbalişti din Premier League, Kyle Walker şi Riyad Mahrez, de la Manchester City, plus James Maddison şi Ben Chilwell, de la Leicester. „Incredibil cum primul lucru pe care îl fac jucătorii când fotbalul s-a oprit e să meargă la disco!", a povestit revoltat un martor, care a vândut pontul tabloidului britanic şi i-a surprins ieşind din club la ora 3:37.

 

„Dele Alli, o beţie sălbatică de iad”

Toţi s-au distrat pe cinste, au băut, au dansat şi au cântat. Acelaşi lucru l-au făcut apoi în alte două localuri, Cirque le Soir, unul dintre cele mai extravagante cluburi din lume, şi Libertine. Duminică, s-au mutat la un hotel din centru pentru a-şi recupera forţele. 

„Alli şi ceilalţi din gaşcă sunt printre sutele de fotbalişti cărora li s-a ordonat să-şi păstreze acasă forma fizică în timpul suspendării campionatului”, scrie sarcastic The Sun. Un alt martor la escapadele starurilor a conchis scârbit: „Weekendul său a fost o beţie sălbatică de iad!”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Inițiativă incredibilă la Barcelona: Messi, Pique și ceilalți doi căpitani, gest extraordinar

Acuze de tratament preferențial, după ce Dybala a fost depistat cu coronavirus: „Încetați dracului cu povestea asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  23 Martie 2020, 15:43

Mnoh, voi citati the sun care e cel mai mizerabil tabloid din UK. Ce spune asta despre voi ? Ceva dovezi avem ? Sau de fapt in loc de gsp va numiti cancan ? :))))

alex_777
alex_777  •  23 Martie 2020, 15:06

...da, sunt deaccord cu faptul ca "s-au bagat prea multi bani in fotbal" dar taxele si impozitele sunt pe masura asa ca vom vedea ce urmeaza, sigur se vor intampla multe, dupa, insa credinta si respect mai mult, nu ar strica!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Martie 2020, 14:58

Sper că lumea-și va mai reveni la normalitate și astfel de indivizi nu vor mai ajunge să câștige sume exorbitante. Ei produc divertisment, finalmente, nu-i normal ca oamenii ăștia să aibă venituri imense în comparație cu cei care țin omenirea pe picioare! Când ajungi să câștigi mult mai mult decât ai merita, normal că nu mai prețuiești nimic și-ți bați joc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează