INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERES

Denis Alibec schimbă campionatul » Ce echipă îl împrumută de la Kayserispor

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 13:23 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 13:39

Denis Alibec (31 de ani) ar putea ajunge în Grecia, la Atromitos, sub formă de împrumut.

Despărțirea dintre CFR Cluj și Denis Alibec este iminentă. Atacantul nu se va întoarce la clubul de care aparține, Kayserispor, ci este aproape de a semna cu Atromitos, locul 13 din 14 în campionatul Greciei.

CFR Cluj și-a adus portar din Italia: „Acord cu Torino FC”
CFR CLUJ
CFR Cluj și-a adus portar din Italia: „Acord cu Torino FC”

Denis Alibec poate ajunge la Atromitos 

Publicația elenă Gazzetta scrie că Atromitos poartă negocieri avansate cu tabăra lui Alibec și cu Kayserispor, în vederea unui împrumut.

Dacă mutarea se concretizează, Alibec va fi coleg cu Dorin Rotariu, pe care Atromitos l-a împrumutat zilele trecute de la Ludogorets.

Denis Alibec a jucat la CFR Cluj vreme de aproape 6 luni. Campioana României l-a împrumutat de la Kayserispor, formație care plătise în schimbul său un milion de euro în 2020.

Randamentul slab, doar două goluri în 21 de meciuri, problemele de atitudine și salariul mare al lui Alibec i-a îndemnat pe oficialii lui CFR Cluj să renunțe la serviciile atacantului încă din această iarnă.

Alibec și-a exprimat dorința de a pleca de la CFR Cluj. Am încercat să-l sprijin și încerc în continuare să-l sprijin. El nu e acum la forma care l-a consacrat. Fotbalul românesc are nevoie de un Alibec pregătit. 

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Atromitos este antrenată de Chris Coleman (51 de ani), pe care l-a angajat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni. Întregul lot este cotat la 12,63 milioane de euro. Dacă va semna cu formația elenă, Alibec va fi cel mai valoros jucător al echipei, cu o cotă de piață de 1,2 milioane de euro.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Surpriză uriașă! La ce echipă ajunge Nicolae Stanciu: „După negocieri-maraton, s-a ajuns la un acord”

Încă un meci bun pentru Denis Drăguș! A marcat iar pentru Standard Liege

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Ianuarie 2022, 17:50

S-a scos, soare, plaja, mai își arata și el tatuajele. Cu kg în plus nici un bai, nici grecii nu sunt slim-fit. Fotbal nu ii trebuie oricum, doar nu cu asta se ocupa fotbaliștii. Păcat de el, talentul singur nu ajunge.

fibra
fibra  •  27 Ianuarie 2022, 17:40

Atromitos e hotarata sa retrogradeze?S-au "intarit" cu Rotariu si probabil Alibec care dupa cateva meciuri vor fi rezerve.

realfan_ady
realfan_ady  •  27 Ianuarie 2022, 16:56

Ce tot aveti cu baiatul asta? E jucator de play-out! Are 31 de ani si a facut 3 sezoane cat de cat, bunicele, in rest ... NIMIC

Vezi toate comentariile (5)
Comentează