INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA / SUPERLIG

Derby-urile din Turcia vor fi mult mai cuminţi » Federaţia a decis interzicerea fanilor oaspeţi pe stadion :O

Fenerbahce nu va mai avea galerie la derby-ul cu Beşiktaş din această seară
Fenerbahce nu va mai avea galerie la derby-ul cu Beşiktaş din această seară

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 10:28

Federaţia Turcă de Fotbal a luat o decizie extremă pentru a evita ciocnirile dintre suporterii rivali. În derby-uri, fanii echipei oaspete vor avea interzis pe stadion, această regulă urmînd a se aplica chiar din această seară, la meciul dintre Beşiktaş şi Fenerbahce, care va începe de la 21:30

După îndelungi consultări cu cele 4 mari cluburi din Turcia, Galatasaray, Fenerbahce, Beşiktaş şi Trabzonspor, Federaţia Turcă de Fotbal a decis să interzică accesul fanilor echipei oaspete în derby-uri, informează Asociaţia Internaţională a Presei Sportive.

Astfel, în meciul din această seară dintre Beşiktaş şi Fenerbahce, galeria lui Fener va fi inexistentă.

Această decizie a provocat reacţia dură a suporterilor turci, care au dat startul unor campanii de protest pe mai multe site-uri de socializare. Fundaşul lui Beşiktaş, Umit Bozkurt(35 de ani) e categoric împotriva acestei decizii: "Fotbalul uneşte, nu separă sau interzice nimic. Nu este o decizie bună".

Nu ar fi prima ciudăţenie întîlnită pe stadioanele din Turcia. La un meci de pe teren propriu din acest sezon, oficialii lui Fenerbahce au decis să permită accesul pe stadion exclusiv femeilor, o altă metodă prin care s-a dorit combaterea violenţei pe stadioane.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (3)
alb_pur
alb_pur  •  27 Octombrie 2011, 12:14

în curând vom ajunge să mergem la fotbal ca la tenis sau ca la teatru!

cohenn
cohenn  •  27 Octombrie 2011, 11:20

@manowar: pai au nevoie de fani CONSUMATORI care sa le cumpere hot-dog-ul, berea si tricoul cu noua vedeta transferata. Suporterii pasionali sunt indepartati incet, dar sigur de pe stadioane.

manowar999
manowar999  •  27 Octombrie 2011, 10:38

Mda, uite asa devine fotbalul un eveniment unde mergi cu popcornul in mana si ii dai play. Galeriile la un derby fac 75% din acel meci!!!!! Distrug incet dar sigur ce a mai ramas din fotbal :(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează