INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA / BAYERN MUNCHEN - BORUSSIA DORTMUND, ORA 19:30

Deşi are 13 puncte de recuperat, Van Gaal ameninţă trufaş : ”O să provocăm o criză la Dortmund”

Van Gaal încearcă să pună presiune pe rivali înainte de meciul direct
Van Gaal încearcă să pună presiune pe rivali înainte de meciul direct

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 19:02

Louis van Gaal a lansat o avertizare către antrenorul Borussiei Dortmund, înaintea de întîlnirea directă dintre cele două echipe de pe Allianz Arena.

Antrenorul olandez al celor de la Bayern Munchen a prefaţat meciul de astăzi în termeni sumbri pentru omologul său, Jurgen Klopp: ”O să-i provocăm o criză lui Klopp. Borussia este ieşită din ritm, au 3 egaluri în ultimele 5 partide, iar noi o să-i batem diseară, deci vă puteţi închipui că adversarul nostru va fi sub o presiune psihică imensă. După înfrângerea cu noi, jucătorii lui Jurgen Klopp vor mai pierde puncte şi vor ajunge să se întrebe dacă un avans de 10 puncte chiar e suficient pentru a deveni campion în Bundesliga”.

Antrenorul liderului nu a părut preocupat de declaraţiile războinice ale lui Van Gaal: ”Încă avem un avans de 13 puncte, deci nu ştiu despre ce vorbeşte Van Gaal. Şansele sunt egale astăzi.

Meciul dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund va începe la ora 19:30 şi va fi transmis în direct de Eurosport 2.

După 23 de etape, Borussia este pe primul loc cu 55 de puncte, urmată de Bayer Leverkusen, la 10 puncte distanţă. Bayern ocupă locul 4, cu 42 de puncte acumulate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bcosmin
bcosmin  •  26 Februarie 2011, 20:57

asa criza incat e 3-1 pt dortmund :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează