INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Dezvăluirea lui Arsene Wenger despre un superstar: "Îmi venea să-mi dau palme cînd l-am văzut prima oară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 15:44

Arsene Wenger este recunoscut că nu face laude gratuite, dar nu acelaşi lucru se întîmplă şi în cazul actualui său elev, Alexis Sanchez.

Managerul lui Arsenal a fost încîntat de entuziasmul jucătorului din prima clipă în care l-a văzut, dar spune că, uneori, acestea este greu de gestionat. Mai mult, Wenger a spus că "îi venea să-şi dea palme" cînd l-a remarcat pe chilian la Udinese.

Atacantul a venit pe Emirates în 2014, de la Barcelona, pentru 40 de milioane de euro şi a jucat excelent în primul sezon în Anglia.

Wenger a spus că devotamentul chilianului este impresionant: "E unul dintre jucătorii care atrage atenția din primul moment cu energia și implicarea sa în tot ceea ce face. A fost mai timid la Barcelona, dar mereu l-am urmărit cu atenţie", a spus Arsene Wenger pe site-ul clubului.

Chilianul a marcat 9 goluri în 21 de partide în acest sezon pentru "tunari". Cota lui de piaţă este 55 de mil de euro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
the_gunner
the_gunner  •  28 Ianuarie 2016, 02:45

Da ,Sanchez a fost un foarte bun transfer ,chiar crucial impreuna cu cel al lui Ozil cu un an mai inainte .Acum AW l-a transferat pe Yarmolenko,dar nu-l poate folosi pina in sezonul urmator . Deasemenea ,saptamina viitoare vor fi finalizate transferurile lui Isco (Real) si Morata (Juventus). 24 si ,respectiv 50 de milioane plateste Arsenalul pt ei . Au picat negocierile cu Dortmund pt Aubameyang si cu PSG pt Rabiot .Bun afacerist AW ,cumpara iarna cind preturile nu sint enorme .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Ianuarie 2016, 16:44

Arsene ...iar te a batut Chelsea ...rusinica...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează