INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Dezvăluiri incredibile în Argentina! Messi, deranjat că a fost atins de un secund + a ținut un jucător pe bancă pentru că l-a învins la tenis de picior

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 14:13

Presa din Argentina dezvăluie azi ce s-ar fi întâmplat la naționala "pumelor" înainte de Campionatul Mondial.

Argentina a fost câteva zile în Manchester, unde jucătorii s-au pregătit și a jucat două partide amicale, cu Italia și Spania. Acolo, potrivit presei din Argentina, Sebastian Beccacece, unul dintre secunzii selecționerului Jorge Sampaoli s-ar fi dus la Messi și i-ar fi spus: "Leo, nu așa! Îți convine mai mult să joci pe partea cealaltă", în timp ce-l atingea pe umăr. Gestul, așa cum scrie ziarul Clarin, l-ar fi deranjat pe Messi, care i-ar fi cerut lui Sampaoli să nu se mai repete acest gest.

Ar fi scos doi jucători din echipă

Tot presa din Argentina scrie că Messi ar fi cerut staff-ului ca Federico Fazio și Giovani Lo Celso să nu fie titulari. Messi ar fi fost nemulțumit de cum iese din defensivă Fazio și de faptul că jocul lui Lo Celso nu se potrivește cu al lui.

Mai mult, Clarin scrie că Messi ar fi fost deranjat de faptul că Lo Celso l-ar fi învins cu ușurință la tenis de picior.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ucluj2011
ucluj2011  •  15 Iulie 2018, 21:11
Postat de pavel_dumitrescu pe 15 Iulie 2018, 15:24

Toată suflarea fotbalistică din Barcelona își dorește să-l vadă antrenor pe Leo Messi peste 5-6 ani, când își va încheia cariera.. la Barcelona, desigur

Va fi Messi antrenor cînd va zbura porcul.

1618646968206665
John Vasa  •  15 Iulie 2018, 21:08
Postat de paiazze pe 15 Iulie 2018, 16:05

Probabil ca sunt aiureli, dar nu m-ar mira. Pe Messi nu prea pare sa-l duca dovleacul cine stie ce, ca sa nu zic ca are o privire bovina, orice e posibil cu o vedeta din asta mai saraca cu duhul.

"privire de ***" adica de *** ,*** latin ?!?! ( doar intreb nu dau cu paru ).....talentat fotbalist , character si personalitate ***.....classic latinilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  15 Iulie 2018, 18:52

Si uite asa gsp-ul dovedeste ca e un ziar mai penibil decat tabloidele. Asta e presa din Romania, articole copy-paste-google translate si articole *** la ***, *** ti se canta osanale sau ti se ataca adversarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează