INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

Dezvăluiri șocante! I-au pus pistolul la tâmplă ca să semneze noul contract: ”Vei fi ucis dacă nu semnezi!”

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 09:21

Nigerianul Adeleke Akinyemi, golgeterul lui Ventspils, a fost în pericol când patronul clubului, controversatul rus Adlan Șișkanov, a vrut să-l forțeze să prelungească angajamentul.

Adeleke Akinyemi e deja pe listele cluburilor din vestul Europei. Acest nigerian în vârstă de 19 ani e golgeterul Letoniei, cu 13 reușite în 16 etape, marcând de 7 ori în 4 meciuri de Europa League. Dar, șocant, jocul lui bun l-a adus într-o situație terifiantă, potrivit site-ului Owngoalnigeria.com. I s-a pus pistolul la tâmplă ca să-și prelungească pactul cu Ventspils.

300.000 clauză de reziliere

Impresarul său a povestit ce i s-a întâmplat atacantului. "Adeleke a ajuns la Ventspils în urmă cu un an și i s-a fixat o clauză de reziliere a contractului de 300.000 de euro, deși are un salariu de mizerie.

După performanțele din Europa League, sunt cluburi care vor să plătească această sumă, dar Ventspils refuză să-l cedeze", a declarat agentul, detaliind: "Actualul președinte nu era la echipă când a fost luat Adeleke și încearcă să-l vândă la un preț mult mai mare în Rusia. Dar, pentru a reuși acest lucru, vrea să-i ridice clauza și trebuie să încheie un nou contract".

"Am decis că e mai bine să părăsească țara"

Pentru că tânărul a ezitat, "i s-a pus pistolul la tâmplă și a fost amenințat: «Vei fi ucis dacă nu semnezi!». El le-a promis că va semna a doua zi și am decis că e mai bine să părăsească țara. Clubul știe unde e și a vorbit de trei ori cu președintele. Băiatul a cerut asigurări asupra securității sale înainte să se întoarcă în Letonia".

Anchetat de UEFA

Președinte e Adlan Șișkanov, un controversat om de afaceri rus. Fost patron la Dacia Chișinău, suspectat că truchează meciuri pentru mafia pariurilor. De altfel, UEFA anchetează partida Luftëtari - Ventspils 3-3, din turul 1 preliminar al Europa League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  09 August 2018, 10:11

" Șișkanov " are 'muschii' tari... N-are reguli si cu atat mai putin legi care sa-l opreasca de la un vocabular insalubru si o atitudine sinucigasa. UEFA n-are nici o sansa sa dezlege misterele acestui ruznac certat cu onoarea si fairplay-ul de orice natura ar fi el...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează