INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA

Dică este în lotul Cataniei pentru partida cu Juventus! / Zenga: "Facem un meci bun!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Tehnicianul formaţiei Catania, Walter Zenga, a afirmat că se aşteaptă la o evoluţie foarte bună din partea echipei sale în meciul de duminică, de pe teren propriu, împotriva lui Juventus, informează presa italiană.

"Ca orice echipă din Serie A, Juventus este un adversar foarte important, având în vedere că nivelul fotbalului italian este foarte ridicat. Din acest motiv, împotriva unor echipe precum Inter, Milan, Juventus şi Roma nu îţi poţi permită să nu fii concentrat. Mâine trebuie să fie pe teren cea mai bună echipă a Cataniei şi sunt convins că vom avea o evoluţie foarte bună", a afirmat Walter Zenga.

Tehnicianul a explicat că în această săptămâna jucătorii săi s-au antrenat foarte bine în vederea meciului cu Juventus. "Am observat că abordarea mentală este diferită. Jucătorii au avut o evoluţie bună, în ciuda unor greşeli cu Atalanta. Cei care critică echipa se uită numai la rezultate", a adăugat Zenga, care a precizat că vrea să înceapă titular cu Alessandro Potenza, transferat de curând de la Genoa.

Atacantul român Nicolae Dică a fost convocat în lotul pentru meciul de duminică împotriva lui Juventus.

Altfel, Zenga a afirmat că portarul naţionalei Italiei şi al lui Juventus, Gianluigi Buffon, poate apăra până la 50 de ani, pentru că presiunea cea mai mare o ai atunci când eşti pe banca tehnică, nu pe teren.

Catania se află pe locul 13 în Serie A, în timp ce Juventus este pe locul 3.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Câți bani câștigă lunar Cătălin Botezatu. Ia o avere, nimeni nu credea asta


Comentarii (4)
 •  08 Februarie 2009, 00:37

dece ma apare asa srisu??

 •  08 Februarie 2009, 00:36

@D98. maine da gol Dica impotriva lui juventus. Si carator de apa si de prostie esti tu..nu Dica

 •  07 Februarie 2009, 19:16

S-A OCUPAT...S-A OFERIT DICA!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează