INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Diego Armando Maradona nu poate sta departe de scandaluri: "M-am înșelat în privința lui Mascherano! Nu l-a apărat pe Messi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 22:44

Diego Armando Maradona încearcă să îl convingă pe Leo Messi să revină în naționala Argentinei și îl acuză pe Javier Mascherano că nu i-a luat partea după criticile aduse la Mondialul din Rusia. 

"Dacă ar fi existat coechipierii care l-ar fi dorit cu adevărat, ar și ieșit să îi ia partea, nu ar fi tăcut cu toții. Toată lumea i-a sărit în cap lui Messi după turneul final din Rusia, nimeni nu i-a luat apărarea.

M-am înșelat în privința lui Mascherano, credeam că are personalitate, curaj. Acum o spun răspicat că nu e așa cum mi-l imaginam. Nu e neapărat greșeala lui, poate am avut eu așteptări prea mari", a declarat Maradona conform Mundo Deportivo. 

Argentina a fost elimininată în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, de viitoarea campioană, Franța, scor 4-3. Leo Messi a marcat un singur gol pe durata turneului final, în grupe, contra Nigeriei, într-o victorie cu 2-1. 

Vezi și: VIDEO Borne fantastice atinse de Messi în meciul cu Valencia » E cel mai bun din primele 5 campionate tari ale Europei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează