INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Dezvăluiri șocante ies la iveală după decesul lui Maradona » Diego a căzut acasă și s-a lovit la cap cu o săptămână înainte să moară!

Diego Maradona +20   FOTO
Diego Maradona

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 16:31

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani. Cu o săptămână înainte să moară, Diego a căzut acasă și s-a lovit la cap.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Avocatul infirmierei care îl îngrijea pe Diego a dezvăluit că nimeni nu l-a dus la spital să facă o tomografie. „El nu era în stare să decidă”, spune Gisela Madrid. Noi informații legate de ultimele zile ale lui Maradona ies la lumină. Avocatul unei infirmiere care-l îngrijea pe Diego la locuința acestuia din Tigre susține că argentinianul de 60 de ani a căzut și s-a lovit la cap, numai că nimeni nu l-a mai dus la spital, unde la începutul lunii suferise o operație de îndepărtare a unui cheag subdural.

„El nu era în stare să decidă și trebuie să meargă cineva să-i facă o tomografie. I s-a întâmplat cam cu o săptămână înainte să moară”, spune Gisela Madrid, declarația fiind preluată de Gazzetta dello Sport.

+16 FOTO

VIDEO. Dezvăluire colosală a lui Giovanni Becali: „Maradona dacă voia să intre cu avionul plin de droguri intra cu el la Napoli”

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

Salt Bae, gest superb în memoria lui Diego Maradona: „Va fi totdeauna pentru tine!”

Moment emoționant pe „Bombonera” » Dalma, fiica lui Maradona, a asistat la partida dintre Boca Juniors și Newell's Old Boys şi a izbucnit în plâns

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close