INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

DILETTA LEOTTA. S-a aflat! Cine e iubitul senzualei Diletta Leotta, jurnalista sportivă din Italia: „WOW! E înfiorător”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 10:11

Diletta Leotta, 28 de ani, nu a ascuns relația cu boxerul Daniele Scardina. Totuși, prezentatoarea italiană, extrem de sexy, nu se pozase niciodată cu partenerul ei. Acum, a făcut-o. A postat o imagine făcută chiar în ring. 

„Ziua de antrenament", a comentat cel supranumit King Toretto, 27 de ani. Daniele Scardina e tatuaj complet pe trunchi, evoluează la categoria supermijlocie și stă în Miami, Florida. 

+38 FOTO

Diletta Leotta, „flirt în direct” cu Cristiano Ronaldo: „Așa a fost prima dată”

Jurnalista italiană Diletta Leotta, 28 de ani, a făcut senzație în interviul pe care i l-a luat lui Cristiano Ronaldo, 34 de ani, pentru emisiunea sa de la DAZN, „Linea Diletta”.

Presa mondenă din Peninsulă a speculat imediat, greșit, se pare, că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație profesională. „Au flirtat în direct și s-a simțit că se înțeleg foarte bine și e ceva între ei”, au scris italienii.

„Prima dată când am sărbătorit așa a fost când eram la Real Madrid, într-un cantonament la Los Angeles. Am dat gol în amicalul cu Chelsea și am sărbătorit cu «Siiuuuuu!». Lumea mă întreba de ce am făcut așa, dar eu nu știam. Așa a fost, așa mi-a venit, a fost un gest simplu, natural, pentru că cele mai bune lucruri așa vin, firesc”, a explicat Ronaldo modul în care celebrează golurile.

Răsfoiește o altă galerie foto: Cum arată femeia care-i lua mințile lui Mutu în 2005 » Poze superbe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tricisport
tricisport  •  28 Iunie 2020, 23:17

Fuori le tette!

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  11 Ianuarie 2020, 07:50

Italienii nu au scris asa ceva. Este inventia GSP, compartimentul ***, cel ce ne intoxica cu vesti si imagini despre *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  10 Ianuarie 2020, 18:07
Postat de calicon pe 10 Ianuarie 2020, 11:13

asa si?

:)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează