INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA / DINAMO KIEV - ŞAHTIOR 0-0

Dinamo Kiev şi Şahtior s-au mulţumit cu egalul (0-0 )şi continuă în frunte la egalitate de puncte

Fundașul kievean Haceridi (la minge) a fost în careul lui Șahtior la fiecare corner. foto Agerpres/AP
Fundașul kievean Haceridi (la minge) a fost în careul lui Șahtior la fiecare corner. foto Agerpres/AP

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 22:43

Şahtior a ajuns la al 5-lea sezon în care nu poate să înscrie pe terenul rivalei Dinamo Kiev, în campionat. Există totuşi un progres. Dacă în precedentele patru cazuri a cedat, aseară a obţinut un punct, 0-0.

Meciul n-a mai avut încărcătura de altădată. Gazdele au atacat cu puţin curaj, "minerii" au ales să aştepte. A rezultat un joc dus excesiv la mijlocul terenului, fără nerv. Prima ocazia a apărut abia în minutul 32 şi numai după o mare eroare a "căpitanului" Cigrinski, dar Rîbka a parat salutar execuţia lui Ideye. Portarul din Doneţk avea să-l blocheze imediat şi pe Şevcenko (35). Şahtior a replicat prin "directa" bătută de Srna, blocată de veteranul Şokvovski.

Ezitările şi greşelile s-au perpetuat. Situaţiile de poartă au continuat să fie la fel de rare şi la reluare. Un singur lucru s-a schimbat, spre final. Atunci, s-au înmulţit nervii, ceea ce a dus la o serie de 4 "galbene" (10 în total) în numai 5 minute. Şi atît, nimic mai mult. Ambele echipe au părut mulţumite să nu piardă, ţintă atinsă, cu care ele rămîn la şefie cu acelaşi punctaj, 27.

Raţ neconvocat!
Mircea Lucescu l-a lăsat pe dinafară pe Răzvan Raţ. Deşi s-a refăcut după problemele la genunchiul stîng, fundaşul român nu a intrat nici măcar în lotul de "18" ales pentru partida de pe "Valeri Lobanovski". În stînga defensivei lui Şahtior a jucat Şevciuk.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alextitel
alextitel  •  25 Septembrie 2011, 13:01

Jucati cel mai mare joc online creat de romani, avand in prezent peste 250.000 de jucatori activi din intreaga lume. www.erepublik.com/en/referrer/alextitel eRomania este in dificultate acum, fiind in razboi cu eUngaria si eSerbia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează