INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANDARD LIEGE

Director general Standard: "Boloni e victima unei neînţelegeri!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Directorul general al clubului Standard Liege, Pierre Francois, a declarat că în cazul antrenorului Ladislau Boloni, acuzat că s-a opus unui control antidoping asupra unor jucători ai echipei belgiene, este vorba de o "neînţelegere", iar cercetarea sa e un lucru excesiv, informează La Derniere Heure

"Am constatat o mulţime de excese în ceea ce a fost scris despre acest subiect. În primul rând, gruparea Standard nu e preocupată de această chestiune, dar acest lucru nu a împiedicat clubul să colaboreze cu procurorii.

Apoi, trebuie recunosc că în cazul lui Boloni este vorba, nici mai mult nici mai puţin, decât de o neînţelegere. În cele din urmă, îmi amintesc că toate controalele la care jucătorii noştri au fost supuşi au avut loc întotdeauna bine", a precizat conducătorul grupării din Liege.

Cazul tehnicianului Ladislau Boloni, acuzat că s-a opus unui control antidoping asupra mai multor jucători de la Standard Liege, va fi analizat de Comisia de Control a Federaţiei Belgiene de Fotbal (URBSFA), în data de 26 martie.

Boloni, care a demisionat la 10 februarie de la Standard, va ajunge în faţa comisiei URBSFA deoarece a bruscat şi ameninţat un medic însărcinat cu efectuarea controlului antidoping, la încheierea meciului cu La Gantoise, scor 1-2, din 21 noiembrie 2009.

Şi Parchetul din Gand a fost sesizat în legătură cu acest caz.

Presa belgiană a notat, la începutul acestei săptămâni, că Boloni riscă închisoarea pentru încălcarea procedurii antidoping, după incidentul ce a avut loc la finalul meciului cu La Gantoise.

Chiar dacă aceste controale antidoping au avut loc la puţin timp după incident, Comunitatea flamandă a decis să reclame cazul la Uniunea Belgiană şi Parchetul din Bruxelles. Potrivit unui decret flamand, Boloni riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi cinci ani şi o amendă cuprinsă între 200 şi 2.000 de euro.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
otelarul_123
otelarul_123  •  05 Martie 2010, 15:10

Boloni e victima propriei icompetente !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează