INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI

„Doamna de fier” a lui Roman Abramovich și-a găsit alt club după despărțirea de Chelsea

Marina Granovskaia, mâna dreaptă a lui Roman Abramovich, foto: Imago
Marina Granovskaia, mâna dreaptă a lui Roman Abramovich, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 10:31 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 10:31

Marina Granovskaia, mâna dreaptă a lui Roman Abramovich pe vremea când acesta deținea clubul britanic Chelsea Londra, ar fi aproape să semneze cu Spartak Moscova. 

„Șefa lui Mourinho”, cum i s-a spus când portughezul a descălecat pe Stamford Bridge pentru a doua oară, este considerată una dintre cele mai influente personaje din cariera rusului Roman Abramovich. 

Iubita lui Mățan face senzație! De ce postează imagini fierbinți la foc automat pe Instagram
RAPID
Iubita lui Mățan face senzație! De ce postează imagini fierbinți la foc automat pe Instagram

Cine e Marina Granovskaia, mâna dreaptă a lui Roman Abramovich

Alături de el din 1997 și absolventă a Universităţii de Stat din Moscova, Marina Granovskaia are 47 de ani și ar urma să o conducă pe Spartak Moscova, de care Roman Abramovich ar fi interesat ca investiție, conform London World. 

+7 FOTO

Spartak este una dintre puținele destinații sportive pentru fostul patron al lui Chelsea, în condițiile în care războiul dintre Rusia și Ucraina a limitat cluburile la care acesta poate ajunge. 

Marina Granovskaia este văzută drept una dintre cele mai bine conectate personaje din fotbalul mondial, ea fiind implicată în tot ce înseamnă managementul clubului de pe Stamford Bridge, care a bifat două Ligi ale Campionilor sunt „domnia” lui Abramovich.

Carlo Ancelotti, dezvăluiri delicate despre relația cu Roman Abramovich

În altă ordine de idei, Carlo Ancelotti (63 de ani) a relatat în cartea sa, „Leadership tăcut”, felul în care a decurs relația cu Roman Abramovich, fostul proprietar al clubului Chelsea. Antrenorul italian i-a pregătit pe londonezi între 2009 și 2011, înainte de a fi demis de oligarhul rus.

În 2009, după 8 ani pe banca lui AC Milan, Carlo Ancelotti a preluat-o pe Chelsea. A rezistat doi ani la cârma clubului londonez, perioadă în care a cucerit un campionat, o cupă a Angliei și o supercupă. Dar Abramovich nu era chiar mulțumit, mai multe aici. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Regele joacă duminică” » Ronaldo și-a anunțat revenirea pe teren la Manchester United

Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Cristiano2020
Cristiano2020  •  30 Iulie 2022, 22:50

frumoasă rusoaica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează