INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Dramă pentru Gennaro Gattuso! Sora antrenorului lui Napoli a murit la doar 37 de ani

Gennaro Gattuso // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Gennaro Gattuso // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 16:46

Veste cutremurătoare primită de antrenorul lui Napoli, Gennaro Gattuso, care se pregătește pentru reluarea Serie A, chiar în timpul unei ședințe de pregătire la Castel Volturno.

Gennaro Gattuso și-a pierdut sora de 37 de ani! Internată la terapie intensivă în ultimele patru luni, Francesca suferise un atac cerebral la începutul lui februarie, în ziua în care echipa lui Rino juca la Genova, contra Sampdoriei, antrenorul lipsind atunci la conferința de presă de după meci.

Sora tehnicianului de 42 de ani locuia în provincia Varese, la Gallarate, unde familia avea și o firmă de comerț. AC Milan, echipa la care Gattuso a jucat și a antrenat, i-a transmis imediat condoleanțe.

FOTO. Imagini din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+33 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  02 Iunie 2020, 18:28

COVID.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează