INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOICOT

Drepturile TV sunt în aer! Scandal uriaș: „Regretăm decizia luată de cei de la Ligă împotriva noastră, partenerii lor tradiționali!”

Drepturile TV sunt în aer
Drepturile TV sunt în aer

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 19:15 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 19:33

După ce americanii de la Amazon au cumpărat o parte din drepturile TV ale Ligue 1, concurența, Canal+, a declanșat boicotul.

Liga franceză a anunțat că Amazon și Canal+ au achiziționat drepturi TV pentru meciurile din Ligue 1, pentru suma de 663 de milioane de euro. Perioada era 2021-2024.

Canal+ a informat ulterior că se retrage! Reprezentanții postului au declarat că nu sunt pregătiți să împartă drepturile cu Amazon. „Regretăm decizia luată de cei de la Ligă împotriva noastră, partenerii lor tradiționali. Așa că nu vom transmite Ligue 1”, au spus aceștia.

Cu 2 luni înainte de startul oficial al sezonului, drepturile TV sunt în aer, la fel și banii care trebuie să meargă către cluburi.

Amazon a cumpărat Ligue 1 și meciuri din Ligue 2, după ce anterior intrase pe piața drepturilor de a transmite Liga Campionilor în Italia și unele meciuri interne din Germania și Anglia.

În lipsa Ligue 1, veți putea urmări la Canal+ cele mai bune 2 meciuri din fiecare rundă de Liga Campionilor, Supercupa Europei, Premier League, Rugby Top 14, Formula 1 și Moto GP 
Comunicatul postului francez

Carlo Ancelotti începe revoluția la Real Madrid! Vrea să transfere de la campioana Europei

Cristiano Ronaldo, despre Juventus » „Nu mai am 18 sau 19 ani, să nu pot dormi din cauza viitorului". Ce zice despre debutul Portugaliei la EURO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sorinache
sorinache  •  15 Iunie 2021, 10:15
Postat de sorinache pe 15 Iunie 2021, 10:12

*** ***!

Da bă, e vulgar. Dar voi, cum sunteți pentru titlul ăsta?

sorinache
sorinache  •  15 Iunie 2021, 10:12

*** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  15 Iunie 2021, 03:15
Postat de iosif_a_scapat_de_capuse pe 14 Iunie 2021, 21:51

Noi ne uitam la angheluta cel mai slab comentator din istoria fotbalului !!! Mironica este parfum fata de angheluta

Are o greata in el...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează