INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

După 10 ani la Real Madrid sau PSG, a ajuns la o nou-promovată în Turcia! Femeia care l-a captivat cât să „uite” fotbalul

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 11:01 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 11:51

Atacant Jese Rodriguez, fost jucător la Real Madrid sau PSG, a semnat un contract cu Ankaragucu, echipă nou-promovată în primul eșalon din Turcia. 

În vârstă de 29 de ani, Jese începe un nou capitol în cariera de fotbalist, dar și pe plan sentimental. După ce în 2011 era la Real Madrid, într-o echipă ce-i număra pe Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria sau Sergio Ramos, Jese a ajuns să se bată cu „marile forțe” din Turcia. 

Implicat în mai multe scandaluri amoroase cu fosta și viitoarea nevastă Aurah Ruiz, Jese a coborât treptat în carieră. A semnat cu PSG, în 2016, care l-a deținut până în 2021, deși l-a împrumutat constant. Acum atacantul de la Las Palmas a semnat cu Ankaragucu și speră la un nou start. 

+45 FOTO

„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstr

Aurah Ruiz, relație tumultuoasă cu Jese Rodriguez. Relația modelului spaniol cu Jese Rodriguez a fost una extrem de mediatizată.  

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega”, tuna Aurah Ruiz, în urmă cu câțiva ani. Apoi, anul trecut, a părut că a revenit la sentimente mai bune.

+45 FOTO

Jese are două Ligi ale Campionilor în palmares și un titlu cu PSG, într-un sezon în care a jucat un minut

Pe 2 septembrie 2019, spaniolul Jese a fost împrumutat de parizieni în Portugalia, la Sporting. Înainte de asta, pe 30 august, în meciul Metz - PSG (scor 0-2) din etapa a patra a Ligue 1, Jese a prins un minut pe teren pentru echipa din Paris. Singurul din acest sezon în campionatul francez, pentru că la scurt timp după a fost împrumutat. 

Chiar și așa, acel minut îi e de ajuns lui Jese pentru a primi o medalie de campion. Al treisprezecelea trofeu câștigat de Jese în cariera sa, în care și-a trecut în cont, printre altele, două Ligi ale Campionilor și un titlu al Spaniei alături de Real Madrid și 3 Supercupe ale Franței alături de PSG.

Citește și: 

„Am înnebunit?! NU l-am călcat cu mașina!” » Acuze incredibile la adresa iubitei fostului star de la Real Madrid

Costumaţie virală la aniversare » Cum s-a afișat iubita unui fost star de la Real Madrid la 32 de ani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Iulie 2022, 20:26

Cam asa se-ntampla can*** ;)) In cazul "fotbalistilor" este un adevar universal valabil :((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dark_Angel
Dark_Angel  •  03 Iulie 2022, 13:56

Cam urata femeia asta,dar are un corp beton rau, sani mari, fund zdravan. se vede de ce i-a luat mintile aluia. Dar nu inteleg un lucru, de la o stire mica gen ca s-a transferat in Turcia ati facut ditamai stirea implicand-o pe fosta,viitoare nevasta. asta da jurnalism...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  03 Iulie 2022, 11:49

Cât mai trebu8e să vă suportăm fetele de la pagina cinci?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează