INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  "TRACTORUL" TRAS PE DREAPTA

După 4 ani şi 137 de meciuri consecutive, Zanetti ia o pauză!

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

În sfîrşit, Javier Zanetti ratează un meci la Inter. Nu, nu s-a accidentat argentinianul şi nici nu s-a certat cu antrenorul Mourinho. Ar fi fost imposibil, chiar dacă a trecut de 36 de ani. Căpitanul lui Inter a fost avertizat în derbyul de sîmbătă cu AS Roma şi va fi suspendat de Comisia de Disciplină pentru meciul cu Bologna.

 

Poreclit "Tractorul", Zanetti va lipsi în primul meci la echipa milaneză după o serie de 137 de meciuri. Ironia soartei face ca tot după un joc cu AS Roma argentinianul să ia o pauză, evenimentul întîmplîndu-se acum mai bine de 4 ani, în martie 2006. Alături de Zanetti, Mourinho nu va putea conta pe alţi trei titulari, Thiago Motta, Lucio şi Maicon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  29 Martie 2010, 18:06

Ironia soartei???? Ia mai ganditi-va!

 •  29 Martie 2010, 17:09

"Tractorul" Zanetti a dat de curand o declaratie explicand cum este posibil sa joace la varsta sa la acest nivel inalt: "Nu mi-am inselat niciodata sotia". Ce simplu pare drumul spre succes: munca, disciplina, respect, daruire. Dar cat de putini sunt in stare sa-l urmeze...

 •  29 Martie 2010, 16:52

Omul acesta a ajuns un mare jucator pentru ca a fost si este serios in toate planurile. Nu si-a pierdut toata tineretea in cluburi, drogat sau ce mai vezi pe la noi. Si bineinteles, sigur nu i se spunea "briliantul", "printul" sau alte denumiri pe care le au "vedetele" din Romania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează