INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Căpitanul lui Ajax, rănit după ce s-a bătut în plină stradă cu doi indivizi înarmați!

Dusan Tadic // Foto: Imago
Dusan Tadic // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2022 11:22 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 11:51

Dusan Tadic, căpitanul echipei Ajax, a fost agresat la Amsterdam de doi infractori înarmați. Sârbul în vârstă de 33 de ani a fost rănit la mână.

Fotbaliștii au fost mereu ținta hoților în toată lumea. Dusan Tadic a trăit pe propria piele un asemenea atac. Cotidianul olandez De Telegraaf a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 iulie, la Amsterdam.

Întors acasă, chiar în fața vilei sale, căpitanul lui Ajax a simțit că este ceva în neregulă. Doi indivizi, cu căști de motocicliști pe cap, s-au apropiat de el. Polițiștii au presupus ulterior că voiau să-i fure ceasul scump. 

Dusan Tadic a lovit cu pumnul un hoț

Amândoi hoții erau înarmați. Inițial, sârbul a încercat să fugă, dar era prea târziu. Atunci, sârbul în vârstă de 33 de ani, din 2018 la „lăncieri”, s-a bătut cu ei. Potrivit De Telegraaf, a reușit să-i deschisă casca unuia dintre infractori, lovindu-l cu pumnul. În confruntare, Tadic a fost rănit ușor la mână și hainele i-au fost rupte. A reușit în cele din urmă să scape de infractori și s-a refugiat într-un restaurant. 

Un jucător de la Ajax, suspectat că are legături cu mafia » Clubul vrea să-i rezilieze contractul
AJAX
Un jucător de la Ajax, suspectat că are legături cu mafia » Clubul vrea să-i rezilieze contractul

Infractorii au încercat să intre peste soție, în casă

Nu era prima oară când bandiții plănuiau să-l atace. Cu doar câteva zile înainte, doi bărbați, tot cu căștile pe cap, au sunat la ușa casei sale, susținând că livrează pizza. Jucătorul era plecat la antrenament, iar soția sa nu a deschis ușa. Știa că era ceva în neregulă, nu comandase pizza, nu aștepta pe nimeni. 

Poliția a confirmat pentru De Telegraaf că a deschis o investigație pentru atacul din Van Eeghenstraat: „Detectivii au vorbit cu martorii și au strâns mai multe probe. Victima a fost urmărită de mult timp.” 

196de meciuri a jucat Dusan Tadic în patru sezoane la Ajax, marcând 92 de goluri în toate competițiile

Spaima trăită de Eran Zahavi, în 2021

În primăvara anului trecut, alt fotbalist a trecut prin clipe îngrozitoare. Israelianul Eran Zahavi (35 de ani) juca atunci la PSV Eindhoven, dar familia locuia la Amsterdam. 

Pe 9 mai 2021, doi hoți înarmați au pătruns în casă și i-au legat pe soția și pe cei trei copii ai atacantului. Au obligat-o pe femeie să-l sune pe atacant, aflat atunci în autocarul echipei, în drum spre stadion, înaintea meciului cu Willem. Zahavi s-a întors imediat la Amsterdam. Bandiții au dat lovitura și au fugit. Soția și copiii jucătorului au scăpat nevătămați. 

Pe 12 decembrie 2021, infractorii i-au spart vila din nou, în timp ce Eran și familia erau plecați în vacanță. La sfârșitul sezonului, israelianul a părăsit Țările de Jos și a semnat cu Maccabi Tel Aviv.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Joker-ul” lui Mircea Lucescu » Dinamo Kiev, salvată de un puști la Graz: „Știam că va transforma meciul”

Cum a fost surprins Messi în Barcelona, după debutul perfect de sezon la PSG

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
poison
poison  •  10 August 2022, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează