INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Dybala, tot mai departe de Juventus: "În ianuarie va pleca în Spania!"

Paulo Dybala
(foto: Guliver/Getty Images)
Paulo Dybala (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 11:04

Paulo Dybala, 24 de ani, este unul dintre cei mai doriți fotbaliști în acest moment. Echipe de top din Spania și Anglia îl vor pe fotbalistul lui Juventus.

Maurizio Zamparini, președintele lui Palermo, a fost unul dintre primii oameni care i-au intuit potențialul încă de pe vremea când juca la Instituto de Cordoba. Oficialul e convins că începutul lui 2019 îl va prinde pe Dybala în tricoul altei echipe.

"Cred că în ianuarie va pleca în Spania. Are oferte de acolo, dar și din Anglia. Juventus are mulți fotbaliști foarte buni și e greu să joace toți. Italienii ar putea lua 100-120 de milioane de euro în schimbul lui Dybala".

Zamparini îl critică pe Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus: "Plâng de fiecare dată când Paulo nu joacă. Când e rezervă e din cauza «extraordinarului» Allegri. Să vină s-o antreneze pe Palermo dacă e așa mare antrenor, la Juventus e ușor să fii bun".

În ultimul an, Barcelona și Real Madrid au fost interesate de serviciile lui Dybala. Din Anglia, Manchester United ia în considerare să-l oferteze pe argentinian

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  13 Septembrie 2018, 14:00

prea slab pt campionatul spaniei...lumea il umfla,ca nu-I in mare fotbalist, sincer. ia pune-l pe dybala la o echipa de mijlocul clasamentului in italia sa veddem, trage echipa dupa el? eu zic ca nu..tot asa va juca acea ecjhipa, cu el sau fara...tot aia e

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  13 Septembrie 2018, 11:28

Vine la echipa din Popesti Leordeni ....in locul lui Zlatinski

Vezi toate comentariile (2)
Comentează