INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

E oficial, Barcelona l-a cumpărat pe Arda Turan » Soarta turcului s-ar putea schimba dramatic însă pe 20 iulie!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 22:44

FC Barcelona a anunţat oficial că a ajuns la un acord cu Arda Turan de la Atletico Madrid şi şi-a rezervat dreptul să achiziţioneze jucătorul pînă la 20 iulie.

Luis Enrique a fost cel care l-a cerut insistent pe mijlocaşul turc în vîrstă de 28 de ani. Negocierile au început în urmă cu cîteva săptămîni, iar într-un final s-a ajuns la un acord atît cu jucătorul cît şi cu clubul.

S-au înţeles pentru următoarele 5 sezoane. Suma de transfer este de 34 de mil de euro (Atletico ar mai putea cîştiga 7 milioane de euro dacă Arda va face performanţă în tricoul Barcelonei).

Pe 18 iulie sînt programate alegeri pentru funcţia de preşedinte al clubului catalan, acesta fiind motivul pentru care s-a ales data de 20 iulie ca moment al semnării contractului. Mai pe scurt fiind spus, în funcţie de cine va fi ales preşedinte se va decide şi soarta jucătorului turc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
valentino22
valentino22  •  07 Iulie 2015, 13:54

@madskills ...vred ca tu te uiti degeaba la sportul asta. Suarez a venit din postura de cel mai bun marcator al europei... Arda vine din postura de cel mai bun ce? Ca fapt divers: Neymar a venit din postura de cel mai bun jucator din Brazilia,Jordi Alba a venit din postura de cel mai rapid fundas stanga din Spania etc... Arda nu e nici cel mai bun pasator din Spania...nici macar cel mai bun pasator al lui Atletico(Koke si Gabi sunt peste el) El e un jucator OK, dar Barcelonei ii trebuie jucatori excelenti nu doar "ok". In locul cui o sa aibe loc in primul 11? Ce o sa faca....o sa frece tusa tot sezonul? Il aveau deja pe Rafinha care freaca tusa si e la acelasi nivel cu Arda dar mult mai tanar.

bertino
bertino  •  07 Iulie 2015, 09:48

Ce penal transfer, sa renunti la Pedro si sa il iei pe turcaletele asta. Turan e bun in autobaza aia gandita de Simeone la Atletico, n-are nicio treaba cu stilul Barcelonei.

mal.
mal.  •  07 Iulie 2015, 07:23

Ce dramatic! Sunteți de tot rasul...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează