INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

E oficial! Portarul Victor Valdes a semnat un contract cu Manchester United

Victor Valdes în tricoul lui Manchester United, foto: twitterul oficial al echipei
Victor Valdes în tricoul lui Manchester United, foto: twitterul oficial al echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 20:22

În vîrstă de 32 de ani, Valdes a semnat un contract valabil 18 luni cu echipa antrenată de Louis van Gaal, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Crescut de Barcelona, Valdes are în palmares 21 de trofee majore cîştigate cu echipa catalană

"E o onoare să semnez pentru Manchester United. Vreau să îi mulţumesc lui Louis van Gaal pentru că mi-a permis să fac recuperarea la centrul de aici. Din cîte am văzut pînă acum, United e un club special. Am lucrat cu Van Gaal cînd eram la Barcelona şi e un vis împlinit să lucrăm din nou împreună la United", a explicat Valdes.

United îl are în poartă pe David de Gea, alt spaniol, a treia rezervă de portar la naţionala iberică. Valdes este a doua rezervă, rămîne de văzut pe cine va titulariza Van Gaal în meciurile din Premier League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  08 Ianuarie 2015, 20:44

mai mmult ca sigur va fi DE GEA, insa valdez nusi permite sa stea rezerva la 33 de ani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close