INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

E oficial: Tevez pleacă de la United! Unde crezi că va ajunge?

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Printr-un comunicat dat astăzi publicităţii, Manchester United confirmă că atacantul argentinian Carlos Tevez nu va continua pe Old Trafford în sezonul viitor.

Chiar dacă ajunseseră la un acord cu deţinătorii drepturilor de transfer ale jucătorului, oficialii lui United nu au reuşit să-l convingă şi pe Tevez de oportunitatea semnării unui nou contract. Astfel, după Cristiano Ronaldo, plecat la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro, campionii din Premier League pierd încă un jucător de bază.

United i-a propus lui Tevez un angajament pe 5 sezoane care l-ar fi transformat într-unul dintre cel mai bine plătiţi jucători din lotul echipei pregătite de Sir Alex Ferguson, dar agenţii internaţionalului au declinat propunerea, considerînd că jucătorul va putea beneficia de un salariu mai bun la o altă grupare.

"Ca urmare a răspunsului pe care l-am primit din partea reprezentanţilor lui Carlitos, putem să anunţăm că fotbalistul nu va semna un nou contract cu United. Clubul a acceptat să plătească preţul de 25.5 milioane de lire solicitat de cei care deţin drepturile asupra transferului său şi i-a propus un acord pe 5 ani, care l-ar fi adus printre ucătorii cu cele mai mari venituri din lot.

Din nefericire, agenţii lui ne-au informat că, în ciuda succesului de care s-a bucurat pe Old Trafford, Carlos nu îşi doreşte să mai joace pentru Manchester United. Vrem să îi mulţumim pentru serviciile sale şi îi dorim succes pentru viitor", se menţionează în comunicatul publicat pe site-ul oficial al finalistei Champions League.

Carlos Tevez, 25 de ani, este curtat intens de Manchester City şi Liverpool, însă pentru el nu este exclusă nici varianta Real Madrid, aflată în căutarea unui atacant după ce negocierile cu Valencia pentru cedarea lui David Villa au intrat în impas.

Unde crezi că va ajunge argentinianul?

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
renat_92
renat_92  •  24 Iunie 2009, 09:54

du te la liverpool!!!

stiintacv
stiintacv  •  20 Iunie 2009, 16:26

pe asta il ia mititelu la craiova si il da pe costea la manchester.:))

 •  20 Iunie 2009, 15:19

manchester nu face nici un transfer observ, doar scapa de jucatori.la anu nu-i vad foarte bine

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close