INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

E protejat pentru că joacă la Real? Pedeapsă penibilă acordată lui Cristiano Ronaldo!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 15:47

Comitetul de Competiţii al Ligii Spaniole a decis ca Cristiano Ronaldo să fie suspendat două etape după ce l-a lovit pe Edimar în meciul Cordoba - Real Madrid, 1-2.

Starul echipei Real Madrid l-a lovit cu piciorul pe Edimar, dar şi-a cerut scuze după meci. Portughezul a văzut direct cartonaşul roşu şi a fost suspendat doar două etape, deşi risca să lipsească mai multe meciuri.

Cristiano Ronaldo nu va evolua contra celor de la Real Sociedad şi Sevilla, dar va fi pe teren în derby-ul cu Atletico Madrid, de pe 7 februarie.

Vezi aici video cu lovitura lui Cristiano Ronaldo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
totdd
totdd  •  29 Ianuarie 2015, 10:16

ce era sa-i faca mai mult de atat ?! in fond la sters cu piciorul si nici nu a dat sa-l omoare....pt intentie si pt ca l-a lovit fara minge, rosu direct si 2 etape pe bara ! foarte corecta decizia !

madskills
madskills  •  29 Ianuarie 2015, 09:17

joaca la o echipa mare, normal ca e protejat. Ce sa o mai dam la intors, daca prin absurd si Messi facea asta, primea la fel. Voi realizati ce audiente genereaza astia doi cand joaca? Sunt milioane de oameni care se uita la meciurile Realului sau la cele ale Barcei exclusiv pentru ei. Deci nu e de mirare ca a luat asa suspendare penibila.

tandd
tandd  •  28 Ianuarie 2015, 19:55
Postat de cracker pe 28 Ianuarie 2015, 19:13

Pentru un sut in k00r i-a dat cat prevede regulamantul ca pedeapsa minima, acum ce vreti sa-l impuste, a gresit...dar ce haios a ala, primeste un sut in k00r si cade secerat cu mainile pe fata, de marca si-a luat un sut direct intre ochi, mai penibil e ala decat Ronaldo ( si el a fost penibil ca a cedat nervos).

ptr cartonash rosu direct la o faza de lovire nu e pedeapsa minima 2 etape nicaieri in lume,l-au incadrat la comportament nesportiv si ptr asta a primit 2 etape,dar asta e comportament violent si pedeapsa minima nu e doar aia ptr 2 cartonase galbene,pana la urma e jumate de adevar si in ce spun astia

Vezi toate comentariile (31)
Comentează