INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR

Echipă universitară, la un pas de calificarea în Europa League » Studenții își plătesc singuri echipamentele și deplasările!

Foto: Facebook/Cardiff Met FC
Foto: Facebook/Cardiff Met FC

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 16:08

Echipa Cardiff Met FC, alcătuită din studenți de la universitatea galeză, este la o singură victorie de o calificare istorică în primul tur preliminar al Europa League.

Galezii mai au de disputat un meci de play-off, contra lui Bangor City, iar în cazul unei victorii, vor juca în Europa League și vor deveni prima echipă universitară calificată în cupele europene.

"Am primit informații despre echipele pe care le-am putea întâlni dacă o să învingem: Rangers, Aberdeen, Maccabi, AIK Stockholm și Dinamo Minsk. Dar trebuie să ne concentrăm pe Bangor prima dată", a spus Christian Edwards, directorul echipei.

În clasamentul principal, studenții au terminat pe locul 5 și s-au calificat în play-off-ul pentru Europa League. Bangor a fost echipa de pe locul al patrulea, având cu 5 puncte mai mult decât Cardiff Met.

Fost jucător la Swansea, Edwards a explicat că studenții nu sunt plătiți, ba chiar achită o taxă la începutul sezonului.

"Nu sunt plătiți și trebuie să achite câte 150 de lire în fiecare an, pentru echipamente și deplasări. Sunt doar studenți care aplică aici, dar am încercat să realizăm o atmosferă profesională".

 Cardiff Met se află la primul sezon în prima ligă din Țara Galilor, în care campioană este echipa românului Mihai Leca, The New Saints.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close