INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

oficial Edinson Cavani, convins să semneze! Unde va juca sezonul următor

Edinson Cavani, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Edinson Cavani, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 17:18 / Actualizat luni, 10 mai 2021 20:13

Edinson Cavani (34 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Manchester United, scadent la finalul acestui sezon.

„El Matador” continuă pe „Old Trafford”. Cavani, al cărui contract cu „diavolii roșii” are să expire la finalul stagiunii, a decis să semneze prelungirea înțelegerii cu un an.

Curtat de Boca Juniors, Cavani a ales Manchester United

Edinson Cavani, convins să semneze! Unde va juca sezonul următor

Ajuns la Manchester United în octombrie 2020, Cavani a avut un sezon foarte bun în Anglia. A înscris 15 goluri și a pasat decisiv la alte 5, în 35 de meciuri, reușind astfel să impresioneze atât conducerea, cât și pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer. Aceștia au insistat ca „vârful” de 34 de ani să rămână pe „Old Trafford” și sezonul următor, iar Cavani a agreat propunerea primită.

Potrivit NBC Sports, Cavani era dorit în Argentina, de Boca Juniors. Echipa sud-americană a fost aproape de a-l convinge să se întoarcă pe continentul natal, dar în cele din urmă „El Matador” a dat curs propunerii venite de la actuala sa echipă.

Edinson Cavani, peste 350 de goluri la cluburi

Înainte de a ajunge la Manchester United, Edinson Cavani a mai jucat pentru pentru 4 echipe, în 3 țări: Danubio FC În Uruguay, Palermo și Napoli în Italia și PSG în Franța. Cavani este un marcator de seamă, cu 51 de goluri pentru „naționala” din Uruguay și 356 de reușite la echipele de club, cele mai multe, 200, venind în tricoul lui PSG.

Ajuns de curând la vârsta de 34 de ani, Cavani este cotat în prezent la 7 milioane de euro de către Transfermarkt, în vreme ce cota sa în vârful de formă al carierei era de 60 de milioane de euro. Mai exact, în iulie 2013, la PSG.

VIDEO. Edinson Cavani, hat-trick vs AC Milan

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Căpitanul lui PSG, furios într-un sezon în care Parisul pierde titlul: „O dată, de două ori, de trei ori. E inadmisibil!”

Nicolae Stanciu s-a accidentat în cel mai bun sezon: „Nici nu putea pune piciorul în pământ”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
pma77
pma77  •  10 Mai 2021, 19:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

napocarepublic
napocarepublic  •  10 Mai 2021, 19:09

Bate acum cfrul iar Pepsi bate etapa viitoare

lucian007
lucian007  •  10 Mai 2021, 19:00

O alegere foarte buna!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează