INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală

Eduardo „Toto” Salvio și soția Aravena +9   FOTO
Eduardo „Toto” Salvio și soția Aravena

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 18:12 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 19:01

Argentinianul Eduardo „Toto” Salvio (31 de ani) este căutat de poliție. Prins cu amanta, fotbalistul a dat cu mașina peste soția sa!

Extrema celor de la Boca Juniors este dată în urmărire generală de poliția din Argentina. Salvio are 14 selecții în prima reprezentativă a „pumelor”, coleg cu Messi între 2009 și 2020.

+5 FOTO

Potrivit Marca, joi dimineață, Eduardo Salvio a fost surprins de soție, Magali Aravena, împreună cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să scape de aceasta, dar Magali s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a plecat și a lovit-o cu mașina, ulterior fugind de la locul accidentului

VIDEO Eduardo Salvio a lovit-o cu mașina pe soție

Presa din Argentina scrie că Magali a suferit un traumatism la un picior, astfel că a depus plângere împotriva soțului. Salvio este căutat acum de poliție: „Jucătorul a lovit-o pe domnișoara Aravena și a fugit”.

Potrivit lui Magali, relația dintre cei doi s-a rupt cu câteva zile înainte de incident, când ea a plecat de acasă alături de cei doi copii. Aceasta povestește că a vrut să discute cu Salvio, moment în care l-a văzut alături de altă femeie.

Presa din Argentina susține că soția i-ar fi descoperit după ce Sol Rinaldi, amanta fotbalistului, ar fi postat cu o seară înainte o imagine pe Instagram, din timpul unui grătar. Sol Rinaldi este o jurnalistă argentiniană în vârstă de 28 de ani.

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală
Sol Rinaldi

Crescut la juniorii lui Lanus, Salvio a mai trecut pe la Atletico Madrid și Benfica. La Boca Juniors se află din iulie 2019, iar în acest sezon a jucat 9 partide. În palmaresul său sunt 20 de trofee, printre care Europa League (2010 și 2012) și 5 trofee de campion în Portugalia.

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală
Eduardo „Toto” Salvio

14 selecțiiare Salvio la naționala Argentinei, unde a evoluat alături de Leo Messi

Salvio mai are probleme cu legea

Argentinianul are un istoric controversat. El a fost de mai multe ori amendat pentru viteză excesivă, având datorii de 400.000 de dolari, potrivit Marca.

Citește și: 

Leo Messi va purta GOAT pe tricou! Contract de peste 50 de milioane de dolari

Scandal uriaș pe tunel, după Atletico - Manchester City » Fotbalistul lui Simeone a comis un gest grosolan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Aprilie 2022, 06:57

imi place ca lumea comenteaza ca articolul e click-bait, dar tot comenteaza! :D ala e rolul lui, sa dai click,daca vrei sa nu functioneze,ignora-l! oricum, slabut...cat de curand o sa se scrie, contemporan cu ion popescul a facut si a dres! altfel, faptul ca il mentioneaza pe messi nu il face mai celebru pe toto asta! tot nu a auzit nici dracu` de el si nu ii pasa nimanui.dar mai pui si trei poze cu sotia si 3 cu amanta si iata ditamai articolul!

1000833093403035
Bolon Yokte  •  15 Aprilie 2022, 00:06
Postat de Lucian Paunescu pe 14 Aprilie 2022, 18:13

Se scrie SUNT ,nu,SINT. învață să scrii

Paunescule esti praf! Ai terminat o propozitie,apoi incepi ata si scrii cu litera mica! Imi zici mie sa invat sa scriu? Pai stiu sa scriu mai bine decit tot neamul tau in lb.romana! Ce ai postat nu are nici o legatura cu subiectul,si ca atare nu trebuia sa-ti apara postarea. Conform regulamentelor gsp.

fcsbist_vegetarian
fcsbist_vegetarian  •  14 Aprilie 2022, 21:50

salviola ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close