INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NANTES

EMILIANO SALA // FOTO + VIDEO CUTREMURĂTOR! Vahid Halilhodzic, antrenorul lui Nantes, a început să plângă la prima conferință de la anunțul morții lui Sala

Vahid Halilhodzic +1   FOTO
Vahid Halilhodzic

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 22:15

Vahid Halilhodzic, antrenorul celor de la Nantes, nu și-a putut stăpâni emoțiile la prima apariție în fața presei după anunțul veștii că trupul fostului său jucător Emiliano Sala a fost găsit. Tehnicianul bosniac de 66 de ani nu și-a putut duce discursul la final din cauza lacrimilor. 

„Va rămâne în memoria noastră pentru comportamentul și pentru modestia sa. Eu, când sunt la o echipă, mă atașez de jucătorii mei”, au fost puținele cuvinte pe care Halilhodzic a putut să le rostească, ulterior izbucnind în lacrimi amare. 

Trupul neînsuflețit al lui Emiliano Sala a fost identificat joi. Autorităţile engleze au continuat operaţiunile în ciuda condiţiilor meteo dificile, recuperând cadavrul descoperit în epava avionului prăbuşit cu Emiliano Sala, pe 21 ianuarie, în drumul spre Cardiff.

Vezi și: EMILIANO SALA // Scrisoarea sfâșietoare trimisă de Bordeaux pentru Sala: „Oriunde te afli, sperăm să fie o minge și un teren care te așteaptă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
firaldo
firaldo  •  09 Februarie 2019, 04:27
Postat de 1745flo pe 09 Februarie 2019, 03:26

Cata ipocrizie; tocmai ce-l vandusera pe o galeata de bani, iar acum plang dupa el! Sau ca n-au mai ajuns banii?

Prietene esti prost?Antrenorul si colegii l-au vândut?Ei urmau să primească banii?Omul a avut prieteni la Nantes,doar ptr ca a fost vândut nu ar trebui să plângă nimeni de la Nantes?Tu iti dai seama ce aberatie ai scris?

1745flo
1745flo  •  09 Februarie 2019, 03:26

Cata ipocrizie; tocmai ce-l vandusera pe o galeata de bani, iar acum plang dupa el! Sau ca n-au mai ajuns banii?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează