INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Le-a atras atenția » Marcatorul Argentinei la Mondial, pe lista lui Real Madrid

Enzo Fernandez/ foto Imago Images
Enzo Fernandez/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 18:02 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 18:29

Enzo Fernandez (21 de ani), mijlocașul argentinian de la Benfica, este pe lista de transferuri a lui Real Madrid.

Enzo ar fi dorit de madrileni ca o alternativă la Jude Bellingham, primul pe lista de transferuri a Realului, potrivit Marca. Cum competiția pentru semnătura englezului este acerbă, „Los Blancos” s-ar fi reorientat către Enzo Fernandez. Pe Bellingham, Real Madrid ar fi nevoită să plătească peste 100 de milioane de euro.

Pele, internat în spital » Ce simptome a avut + reacția fiicei
PROBLEME
Pele, internat în spital » Ce simptome a avut + reacția fiicei

Enzo Fernandez, marcatorul unui gol superb la Mondial

Enzo Fernandez a marcat primul lui gol pentru Argentina în meciul cu Mexic, câștigat cu 2-0. El a șutat superb cu dreptul, în vinclu, din interiorul careului.

Enzo nu a fost titular cu Mexic, dar a intrat în minutul 57. A intrat în repriza a doua și cu Arabia Saudită, când Argentina a pierdut cu 1-2. Mijlocașul a debutat în acest an la naționala Argentinei, pentru care a jucat 5 meciuri. 

Pentru Benfica, el a bifat 25 de meciuri în toate competițiile, marcând 3 goluri. El a sosit în Portugalia în vară, când era transferat de Benfica de la River Plate, pentru 12 milioane de euro.

Este cotat la 35 de milioane de euro pe Transfermarkt, în timp ce Bellingham este evaluat la 100 de milioane de euro. Diferența de cote dintre cei doi ar putea fi decisivă în transferul la Real Madrid.

Citește și: 

FIFA vrea să schimbe regulamentul la Campionatul Mondial » Inovația pregătită pentru faza grupelor

Interviu cu argentinianul de la FC Voluntari: „Ar fi o catastrofă ca Argentina să nu treacă de grupe!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează