INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER

GALERIE FOTO „Era la nuntă și îmi dădea mie mesaje” » Ce a pățit un fotomodel brazilian cu un fotbalist din Premier League

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 18:09 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 18:33

Jacqueline Pinheiro, un model brazilian care locuiește la Milano, a dezvăluit pentru ziarul „The Sun” că are o fiică cu un fotbalist căsătorit din Premier League care, până acum, nu a recunoscut copilul.

Brazilianca a explicat în tabloidul britanic că ar fi fost mamă în secret. Jacqueline ar fi avut o aventură cu fotbalistul în 2018, iar acesta, ulterior, s-a căsătorit cu iubita lui în 2019.

Jacqueline Pinheiro: „Mi-a trimis mesaje și în ziua nunții”

În plus, acel fotbalist din Premier League i-ar fi trimis mesaje, în ciuda faptului că era logodit sau, mai târziu, căsătorit. I-ar fi trimis mesaje lui Jacqueline chiar și în ziua nunții sau în luna de miere.

+11 FOTO

„Mi-a trimis mesaje tot timpul, chiar și în timpul nunții lui. M-am desparțit de el în noaptea în care s-a căsătorit pentru că era prea mult pentru mine. Apoi, în avion spre luna de miere, mi-a tot trimis mesaje”, a spus Jacqueline Pinheiro pentru ziarul citat. 

„Când eram însărcinată în luna a 6-a, o persoană care lucrează pentru el m-a contactat și mi-a făcut următoarea ofertă: fotbalistul îmi dădea o sumă fixă, cu condiția să nu spun niciodată cine este tatăl copilului. Suma a fost o glumă, dar el zicea că doar atât își permite, după toate cheltuielile”, a explicat modelul brazilian.

Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”
GEST EXTREM
Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”

„Am angajat un avocat și am încercat împreună cu el să-l contactăm pentru a face un test de paternitate, dar a găsit diferite scuze să nu-l facă. Așa că l-am dat în judecată și i-am trimis adresa clubului la care evoluează. El spune că vrea să facă testul, dar doar în Anglia, însă echipa mea legală spune că nu are cum, deoarece copilul nu este născut acolo”, a explicat Jacqueline. 

+11 FOTO

După 2 ani de luptă, a divorțat de starul NFL și a dat o mega petrecere în bikini! Ce mesaj haios a scris pe tort

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
roaitavasile
roaitavasile  •  30 Noiembrie 2021, 05:29

Ca ati ajuns sub fanatik și cancan este o evidenta, de ani de zile. Dar sa ajungi sa copiezi din The Sun, cel mai abject ziar din Europa, ati bătut toate recordurile în materie de lipsa de profesionalism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează