INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Eric Cantona: "Numele meu e scris pe banca lui United! Voi ajunge manager acolo!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Fostul jucător al lui Manchester United, Eric Cantona, a declarat, luni, că în viitor va ajunge antrenorul campioanei din Premier League, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, cu siguranţă va deveni selecţionerul naţionalei engleze, informează Gazzetta delo Sport.

"Nu ştiu în câţi ani voi ajunge la Manchester United, dar numele meu e scris pe banca tehnică de pe Old Trafford. Nu spun însă că Alex Ferguson va pleca şi, sincer, sper din toată inima să rămână pe veci la 'diavoli'", a spus Catona, care a adăugat că singura alternativă în cazul în care nu va ajunge la Manchester este naţionala Angliei:

"Îmi place mult Fabio Capello, este un mare om şi un bun tehnician. Sunt sigur însă că mai devreme sau mai târziu voi ajunge la cârma Angliei pentru că fac parte din istoria lui Manchester. Sunt numărul unu".

Eric Cantona a fost jucătorul lui Manchester United, formaţie cu care a cucerit 4 campionate şi două Cupe ale Angliei, iar el s-a retras în anul 1997 la vârsta de 30 de ani. De atunci, Cantona a intrat în cinematografie, unde a fost atât actor, cât şi regizor, dar în paralel a fost şi antrenorul echipei naţionale a Franţei de fotbal pe plajă.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (1)
 •  25 Mai 2009, 14:22

daca nu ajungi la nici una poti antrena oricand o echipa de arte martiale sau ceva, mr kung fu kick!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează