INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Cum l-a șocat Guardiola pe Haaland: „E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva”

Erling Haaland și Pep Guardiola/ foto Imago Images
Erling Haaland și Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 10:50 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 11:32

Erling Haaland (22 de ani), atacantul lui Manchester City, a oferit un interviu înaintea derby-ului cu Manchester United, în care a vorbit și despre antrenorul său, Pep Guardiola (51 de ani).

  • Manchester City - Manchester United se joacă duminică, de la ora 16:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 și Prima Sport 2.

Norvegianul s-a declarat extrem de surprins de capacitatea lui Guardiola de a analiza un meci și de a prevedea exact ce se va întâmpla pe teren.

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus pentru că e pro-occidental şi a protestat împotriva dictatorului Lukaşenko! Câți ani de închisoare riscă fostul portar
BELARUS
Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus pentru că e pro-occidental şi a protestat împotriva dictatorului Lukaşenko! Câți ani de închisoare riscă fostul portar

Erling Haaland, șocat de Guardiola

„Înainte de un meci, ne spune ce se va petrece. Se întâmplă exact cum zice el. Este o nebunie. Nu înțeleg cum e posibil așa ceva. Este obsedat de fotbal”, a declarat Haaland, citat de Manchester Evening News. 

Atacantul norvegian a vorbit și despre adaptarea în Premier League și despre visul împlinit de a juca în campionatul englez.

„Toată viața mea am urmărit Premier League, mereu mi-a plăcut campionatul. Mă simt bine, atmosfera este foarte plăcută aici. Îmi place Anglia”, a mai spus Erling Haaland.

Erling Haaland, început perfect în Premier League

Sosit la Manchester City de la Dortmund, Haaland are un start fabulos de sezon. A marcat două goluri încă de la debutul în Premier League, împotriva lui West Ham.

Apoi, atacantul a mai punctat de 9 ori în 6 etape, ajungând la 11 goluri în 7 runde. Norvegianul este golgeterul campionatului englez în acest moment.

În Champions League a marcat de 3 ori în două meciuri. A reușit o „dublă” cu Sevilla, apoi a punctat o dată și în poara lui Dortmund, fosta sa echipă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ilary Blasi îi cere lui Totti o sumă incredibilă! Fostul star de la AS Roma, amenințat cu dezvăluiri incendiare

Ce fac stranierii în acest week-end » Dueluri între români în Italia + Rareș Ilie, meci cu PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  01 Octombrie 2022, 12:40

Spune toate astea pentru ca nu a lucrat inca cu Dică. Mai vorbim.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează