INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Ce salariu are Haaland la Manchester City + Petiție lansată de fanii rivalelor pentru a-l exclude din Premier League

Erling Haaland/ foto Imago Images
Erling Haaland/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 11:54 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 12:03

Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, aruncă Premier League în aer. Cu golurile sale, 19 în 12 meciuri (14/8 în campionat), dar și cu salariul său monstruos. 

Pentru că transferul său de la Dortmund i-a costat pe șefii lui Manchester City doar 60 de milioane de euro, atacantul norvegian și-a negociat un contract fabulos. Are un salariu fix, la nivelul celorlalte vedete din echipă, însă cu tot cu bonusuri, ușor de atins, el ajunge să câștige nu mai puțin de 51,2 milioane de euro pe sezon. 

Cifre triste pentru Mircea Lucescu! L-a egalat pe Arsene Wenger, dar aici se termină veștile bune
RENNES - DINAMO KIEV 2-1
Cifre triste pentru Mircea Lucescu! L-a egalat pe Arsene Wenger, dar aici se termină veștile bune

Având în vedere cifrele „de pe altă planetă” ale lui Haaland, suporterii celorlalte cluburi din Anglia au decis să pună piciorul în prag. Peste 400.000 de persoane au semnat o petiție adresată Guvernului Britanic, prin care le solicită autorităților să-l dea afară pe nordic din Premier League, pe motiv că „este un robot”.

De ce a jucat Haaland doar o repriză cu FC Copenhaga

În meciul câștigat de Manchester City cu FC Copenhaga în Champions League, 5-0, Haaland a dat două goluri în prima repriză, dar a fost schimbat la pauză. 

Antrenorul Pep Guardiola a oferit apoi motivul: „A jucat multe minute, iar meciul era sub control. Dacă ar fi fost mai strâns, Erling ar fi rămas pe teren”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Olympiacos, cea mai slabă din Europa League! Campioana Greciei, umilită acasă de Karabah, cu Marcelo și Valbuena pe teren

Antrenorul Slaviei, demoralizat după înfrângerea cu CFR: „Ca să batem o echipă cu un asemenea stil, ar fi trebuit să facem asta”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
Cabalero
Cabalero  •  07 Octombrie 2022, 23:40

Aricolul nu face nici un sens...Haaland nu trebuie dat afara...mancester city, aceasta echipa care ca si fcsb cu bani *** cu miros urat (de petrol nu de branza) manipuleaza Premiere League.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brujo
brujo  •  07 Octombrie 2022, 17:28
Postat de antirisc pe 07 Octombrie 2022, 13:43

În Premier League City are niște cluburi "prietene": Liverpool Arsenal Man United Burnley Newcastle Chelsea Tottenham Leicester Wolverhampton. Papagalii ăștia, puși de mituitorul șef din fotbal, Florentino Perez, care-i are în buzunar pe Infantino și pe Ceferin, i-au mai reclamat, dar, nimic. Au remarcat că omul nu poate fi oprit decât prin absență și asta încearcă penibilii!

Esti ok, puiule ? *** Bea niste apa ! :))) In primul rand e mizerie de articol, scris de cineva care probabil a inceput clasa intai in septembrie. Iar da, castiga 1 milion de euro pe saptamana, mai mult decat tot neamul tau de cand exista ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Melchiade
Melchiade  •  07 Octombrie 2022, 15:15

Daca tot ati preluat "informatia" de pe prosport.ro, macar treceti-o prin filtrul mintii... 41 k inseamna 40.000, nu 400.ooo...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează