INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TIME

Erou la 19 ani! Coperta Time dedicată lui Mbappé: ”E mai mult decât un fotbalist. E încarnarea unui basm” 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 13:53

Kylian Mbappe, 19 ani, este pe coperta Time. Celebra revistă americană comentează: "Trebuie să-l vezi ca să crezi. LeBron James vrea neapărat să-l întâlnească".

Kylian Mbappé e nemaipomenit. Un puști născut la Bondy, în periferia pariziană, cocoțat la doar 19 ani în vârful fotbalului mondial, adorat de copiii Franței și ai lumii întregi.

Azi, Time i-a dedicat lui coperta. "Liderii noii generații" e titlul revistei americane. Iar el e cel mai important. "E viitorul fotbalului, dar, în același timp, e mai mult decât un fotbalist. E încarnarea unui basm al ascensiunii sociale", remarcă Time.

43624172 256156678420519 7814016271434907648 n

"Tehnica sa care îți taie respirația l-a propulsat în prim-planul scenei internaționale în doar câteva luni. A fost vândut cu 180 de milioane de euro la PSG când de-abia termina liceul și învăța să conducă. Are mai mulți bani decât a visat vreodată. Nike creează pantofi de sport cu numele său. Și LeBron James vrea neapărat să-l întâlnească". 

Time adaugă: "Trebuie să-l vezi ca să crezi. Survolează apărările adverse înainte de a trimite mingea în plasă și de plonja pe genunchi cu chipul luminat de zâmbet. Ca și cum ar spune «Cu plăcere»". 

Mai poate KM7 să progreseze? "Mbappé nu e încă adult. Cine va fi el mâine depinde de cum va gestiona această bruscă și enormă celebritate. Lumea e cu ochii pe el". 

"Care sunt valorile mele? Respect, modestie, luciditate" Kylian Mbappé, atacant PSG

58 de goluri și 32 de assisturi a reușit Kylian Mbappé în 111 meciuri la Monaco și PSG

24de selecții are Mbappé la naționala Franței, pentru care a marcat 9 goluri 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează