INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Eto'o a plecat, dar s-ar întoarce puţin! » Milioanele nu i-au luat plăcerea de a juca fotbal

Samuel Eto'o este cel mai bine plătit fotbalist din lume, are 20,5 milioane de euro pe sezon. A dat trei goluri în cinci meciuri, iar Anji e pe locul 8 după 26 de etape. Sursa foto: reuters
Samuel Eto'o este cel mai bine plătit fotbalist din lume, are 20,5 milioane de euro pe sezon. A dat trei goluri în cinci meciuri, iar Anji e pe locul 8 după 26 de etape. Sursa foto: reuters

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 11:56

Atacantului camerunez Samuel Eto'o i s-a făcut deja dor de Inter. Cîştigător al Ligii Campionilor cu milanezii, el l-a anunţat pe Moratti că vine să joace două luni în pauza de iarnă din Rusia, apoi revine la Anji Mahacikala.


Samuel Eto'o nu se poate despărţi atît de uşor de Italia şi de Inter. Camerunezul plecat pentru 23 de milioane de euro la Anji Mahacikala nu ar vrea să stea pe bară pînă la primăvară şi i-a venit ideea să se întoarcă în Serie A să joace iar pentru echipa milaneză.

Gazzetta dello Sport dezvăluie astăzi că cel mai bine plătit jucător din lume (20,5 milioane de euro anual) ar putea să redevină colegul lui Chivu în iarnă, profitînd că în Rusia campionatul se va întrerupe între 6 noiembrie şi 3 martie, înaintea disputării play-off-ului şi play-out-ului.

Operaţiunea e asemănătoare cu mutarea făcută de AC Milan cu aducerea lui David Beckham de la LA Galaxy, în două rânduri, şi cu trecerea lui Donovan la Bayern Munchen. Atacantul camerunez ar urma să fie împrumutat două luni. În cele 5 meciuri disputate la noua sa echipă, Anji Mahacikala, Eto'o a reuşit să dea 3 goluri, iar echipa se află pe locul 8 după 26 de etape, ultimul care asigură participarea în play-off.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează