INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Eto'o știe clar cine va domina fotbalul după retragerea lui Messi: „Va fi cel mai bun 10 sau 15 ani!” + Cum vede numirea lui Xavi la Barcelona

Eto'o este clar în privința succesorului lui Messi// Foto: Imago
Eto'o este clar în privința succesorului lui Messi// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 16:08 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 16:23

Samuel Eto’o (40 de ani), ambasador al Qatarului, a acordat un interviu pentru As în care dezvăluie cine va fi cel mai bun fotbalist după ce Leo Messi (34 de ani) se va retrage.

Fostul coleg al lui Leo Messi de la Barcelona a anunțat cine va fi noul star de pe mapamond.

Samuel Eto’o: „Mbappe va fi cel mai bun 10 sau 15 ani!”

Eto’o este convins că fotbalistul lui PSG, Kylian Mbappe, va domina fotbalul internațional odată cu retragerea lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo.

„E acolo și a ajuns într-un moment foarte bun. Messi și Cristiano, zeii fotbalului, sunt la apusul carierei din cauza vârstei, iar Mbappe vine tare din urmă. Sper ca el să fie cel mai bun în următorii 10-15 ani

Are tot ceea ce are nevoie pentru a fi un fotbalist unic, genul de fotbalist de care avem nevoie după retragerea celor doi «monștri»”, a declarat Samuel Eto’o pentru cotidianul As.

Eto’o: „Dacă Xavi n-o ridică pe Barça, nimeni nu o mai poate face”

Fostul atacant de pe Camp Nou a vorbit si de numirea lui Xavi pe banca tehnică a catalanilor și consideră că antrenorul în vârstă de 41 de ani este persoana potrivită pentru Barcelona.

„Îi doresc tot norocul din lume lui Xavi. Barça trece printr-o situație dificilă și cred că el este persoana ideală pentru a ridica echipa. Există un factor de noroc care sper să îl ajute să aibă succes. Dacă Xavi nu poate ajuta, nimeni nu o mai poate face”, a spus Eto’o, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Jurgen Klopp ridică două semne de întrebare după decernarea Balonului de Aur: „Am fost surprins!”

Revolta presei germane după decernarea Balonului de Aur 2021: „Au inventat trofee de consolare! O jignire!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează