INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

EURO 2020 // Superstarul Iker Casillas, postare pe Instagram în fața Palatului Parlamentului din București

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 17:17

Iker Casillas (38 de ani) este în București, cu ocazia tragerii la sorți a grupelor Campionatului European 2020.

  • Tragerea la sorți pentru grupele Euro 2020 este astăzi, la București, într-un eveniment ce va fi găzduit la Romexpo și va fi transmis de Pro TV și GSP.ro în direct de la ora 19:00.
  • România va organiza 3 meciuri din faza grupelor Campionatului European 2020, plus o partidă din „optimi”, pe Arena Națională
  • România are în continuare șanse să meargă la EURO 2020. Va juca un baraj cu Islanda, în deplasare, pe 26 martie. Dacă înving, „tricolorii” vor disputa finala cu Bulgaria sau Ungaria.

Unul dintre cei mai mari portari din ultimele decenii nu a ratat ocazia să se fotografieze în fața Palatulului Parlamentului, una din clădirile impresionante din capitala României, cunoscută la nivel mondial.

Casillas, ultima dată la Porto, este într-o pauză de recuperare, după ce a suferit un infarct la unul dintre antrenamentele portughezilor în luna mai a acestui an.

Țările aflate în urne vor fi reprezentate la București de nume marcante ale fotbalului european. Iată câteva exemple: Gareth Southgate, antrenorul Angliei, Didier Deschamps, tehnicianul Franței, Joachim Low, selecționerul Germaniei, Roberto Mancini, antrenorul Italiei, Andriy Shevchenko, selecționerul Ucrainei, Luis Enrique, proaspăt revenit la selecționata iberică, și Ryan Giggs, omul din fruntea naționalei Țării Galilor. 

VEZI ȘI:

EURO 2020 // Răzvan Burleanu a făcut 3 anunțuri importante: bazele de pregătire Ghencea, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo au fost înlocuite + România ar putea organiza integral un turneu final

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10220709710082437
Petrescu George  •  30 Noiembrie 2019, 19:34

Mândria noastră, ceva ce nici măcar nu suntem capabili să dăm cu var.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close