INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - LIVERPOOL 0-0

EVERTON - LIVERPOOL 0-0 // VIDEO Schimbare de lider în Premier League: City revine FANTASTIC de la 6 puncte și o răstoarnă pe Liverpool!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 20:54

Liverpool este într-o cădere de formă evidentă, ajungând la 3 remize în ultimele 5 meciuri de Premier League. Azi a terminat la egalitate derby-ul cu Everton, 0-0, și a pierdut locul 1, după ce la un moment dat a avut și 6 puncte avans față de Manchester City. 

CLICK PENTRU VIDEO!

Merseyside derby s-a decis în tur după un gol la ultima fază. De această dată nu s-a mai întâmplat și Liverpool a ajuns la a 7-a remiză în 29 de meciuri.

Echipa lui Jurgen Klopp a pierdut astfel șefia Premier League în dauna lui Manchester City, care a câștigat ieri cu Bournemouth, 1-0.

Prima repriză de pe Goodison Park a fost una anostă. Salah și Sigurdsson au fost singurii care au avut șanse de gol, însă ambii au fost opriți.

„Cormoranii” au forțat la reluare, iar Klopp i-a introdus pe Firmino și Milner. În ultima jumătate de oră, Liverpool a avut 3 șanse mari de a marca, prin Salah, Mane și Fabinho, însă n-a făcut-o și o lasă pe City pe primul loc.

Manchester City e pe primul loc în Premier League când mai sunt 9 meciuri până la final, cu 71 de puncte, Liverpool vine pe 2 cu 70.

Podiumul e completat de Tottenham, care are 61 de puncte, iar United e pe 4, cu 58.

Locurile 5 și 6 sunt ocupate de Arsenal și Chelsea, cu 57 și 56 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2019, 23:02

spiruharetistul titreaza,city recupereaza incredibil....hahahaha, bre, cum recupera daca nu se incurcau cormoranii ?ca doar nu au jucat mereu meciuri directe...:)

victor33
victor33  •  03 Martie 2019, 22:15

Cormorani, piscina... LiverPOOL (piscina cu ficat). Coincidenta? Nu prea cred. :)

victor33
victor33  •  03 Martie 2019, 22:13

Daea, cu cormoranii lui... Cam de atunci a inceput sa recupereze City.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează