INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

EXCLUSIV Prima reacție a lui Boloni după "cutremurul" care a zguduit fotbalul belgian: "E vorba de o întreagă organizație care plănuia lucruri"

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 14:16

Fotbalul belgian a suferit un adevărat șoc în această dimineață. Mai mulți oameni de fotbal au fost arestați în urma unui scandal care vizează meciuri trucate și tranzacții dubioase ale unor impresari (Detalii, AICI). 

Ladislau Boloni, antrenorul lui Royal Antwerp, unul dintre puținele cluburi din campionat care nu sunt implicate în scandal, a stat de vorbă cu GSP.ro despre evenimentele petrecute azi.

"E o poveste tristă, care nu face deloc cinste fotbalului de aici. Nu știu foarte multe detalii în momentul acesta. Sunt 50 de oameni arestați sau percheziționați, doi arbitri, e vorba de o întreagă organizație care plănuia lucruri. 

Clubul meu nu e vizat. E unul dintre cele doar șase cluburi care nu sunt implicate în scandal. Am văzut fețele arbitrilor implicați, nu-mi amintesc dacă am avut sau nu probleme cu ei", a spus Boloni, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

  • CONTEXT: Mai mulți oameni de fotbal au fost reținuți în această dimineață pentru implicarea în meciuri trucate desfășurate anul trecut. S-au efectuat perecheziții la mai multe cluburi, iar cinci persoane au fost reținute.  Mogi Bayat şi Dejan Vejlkovic, doi impresari, sunt principalele persoane vizate de anchetă. Ambii au fost reținuți. Primul e chiar impresarul goalkeeper-ului român Costel Pantilimon. 
  • Perechezițiile efectuate azi au făcut "victime" cu nume în fotbalul belgian. A fost arestat Herman Van Holsbeeck, fost manager al lui Anderlecht, dar și Ivan Leko, antrenorul lui FC Bruges, formația de care aparține Dorin Rotariu, în prezent împrumutat în Olanda, la AZ Alkmaar.  În prezent, aceștia sunt reținuți. Se va decide dacă vor primi mandate de arestare preventivă în orele următoare. 

Vezi și: Scandal de proporții în Belgia » Echipele lui Boloni, Marin și Rotariu sunt implicate! Nume grele au fost arestate pentru corupție

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
106683413108068
Francisc Dascal  •  10 Octombrie 2018, 17:12
Postat de Andy Boldur pe 10 Octombrie 2018, 16:46

Ori n-ati tradus voi bine din maghiara, ori shogorul le-a pus deja stampila de "vinovat" pe curul celor retinuti. Bai desteptule, pana nu spune judecatorul ca-s vinovati , tu ce comentezi ca prostu` ca-s asa si pe dincolo; ori poate vrei sa fii dat in judecata...

Cu toata stima, pentru a comunica BÖLÖNI LASZLÓ nu are nevoie de traducator ,iar cuvantul shogorul este inexistent,poate eventual sogorul,dar Laci merita respect daca nu-l cunosti atunci no comment.

144892416026429
Andy Boldur  •  10 Octombrie 2018, 16:46

Ori n-ati tradus voi bine din maghiara, ori shogorul le-a pus deja stampila de "vinovat" pe curul celor retinuti. Bai desteptule, pana nu spune judecatorul ca-s vinovati , tu ce comentezi ca prostu` ca-s asa si pe dincolo; ori poate vrei sa fii dat in judecata...

106683413108068
Francisc Dascal  •  10 Octombrie 2018, 16:02

Moderati fiecare cuvant care tinteste caracterul,priceperea,profesionalismul vostru,bravooo .Sunteti geniali,adevarate staruri a gazetariei,sunteti pe drumul cel bun.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează