INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fabregas, aproape de Barça » Arsenal ar fi de acord să îl lase să plece

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 12:37

Clubul Arsenal Londra ar fi de acord cu un transfer al căpitanului Cesc Fabregas la FC Barcelona, au anunţat jurnalele Mundo Deportivo şi Sport, informează AFP.

Potrivit Mundo Deportivo, tehnicianul echipei Arsenal, Arsene Wenger, şi-a dat acordul pentru plecarea lui Fabregas, cu condiţia ca jucătorul să nu semneze cu o altă grupare engleză, scrie Mediafax.

Jurnalul Sport scrie că "Arsenal consideră că plecarea jucătorului este inevitabilă" şi că reprezentanţi ai lui Fabregas sunt aşteptaţi, joi, la Barcelona, pentru a disucta despre pretenţiile financiare ale clubului londonez.

Aceste noi contacte intervin la un an după eşecul unei tentative a FC Barcelona de a-l achiziţiona pe Fabregas.

Cesc Fabregas a fost junior la FC Barcelona în perioada 1997-2003, după care, la vârsta de 16 ani, a fost achiziţionat de Arsenal.
"Sunt un suporter al Barcelonei. Sunt un socio (membru al clubului), la fel ca bunicul meu, unchiul meu, vărul meu... Iubesc aceste culori de când eram mic. Sunt catalan. Deocamdată însă sunt căpitanul echipei Arsenal, aici am devenit jucător şi am crescut ca om", mărturisea Fabregas în iulie 2010.

Mundo Deportivo consideră că negocierile dintre Arsenal şi FC Barcelona nu vor fi uşoare, iar Sport scrie că londonezii ar putea solicita până la 50 de milioane de euro pentru mijlocaşul spaniol.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează