INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Fabregas riscă să piardă transferul la Barcelona: a fost inclus pe lista Arsenalului pentru CL

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 20:23

S-a discutat mult în această vară despre transferul lui Cesc Fabregas la Barcelona, iar jucătorul părea disperat să lase Emirates Stadium pentru Camp Nou, după ce a anunţat că e dispus să renunţe la 4 milioane de lire numai ca trasnferul să se realizeze. 

Acum însă, mutarea are şanse mici să se mai realizeze, după ce tehnicianul Arsene Wenger l-a inclus pe mijlocaş pe lista celor 25 de jucători pentru meciul cu Udinese, din play-off-ul Ligii Campionilor. Dacă va juca vreun meci în Europa pentru Arsenal, ibericul nu va mai putea fi înregistrat de Barcelona în cazul unui transfer, astfel că mutarea nu prea mai are rost.

La fel şi în cazul francezului Samir Nasri, dorit cu ardoare la Manchester City. Jucătorul din Hexagon a fost inclus şi el pe lista UEFA. Francezul este însă suspendat pentru primul meci din Europa, dar va fi disponibil pentru retur, astfel că riscul e la fel de mare. Chiar dacă reuşeşte să-i vîndă în cele din urmă pe cei doi, Arsenal riscă să primească mult mai puţini bani dacă fotbaliştii nu vor avea drept de joc în competiţiile europene.

Arsenal joacă acasă primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor, pe 16 august, urmînd ca returul să se dispute în Italia, pe 24 august.

40 de milioane de lire este preţul cerut de Arsenal pentru transferul lui Cesc Fabregas.

25 de milioane de lire este preţul de vînzare al lui Samir Nasri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close