INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LECCE - MILAN 3-4

Fabulos! Cum a trait un comentator italian, fan Milan, meciul cu Lecce :D

Tiziano Crudeli
Tiziano Crudeli

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 16:53

Celebru pentru modul în care sărbătoreşte golurile şi victoriile celor de la AC Milan, Tiziano Crudeli, cel mai înfocat suporter al rosso-nerilor, a făcut spectacol în timpul meciului Lecce - AC Milan

VEZI AICI CUM A TRĂIT CRUDELI MECIUL!

Prima repriză nu a fost una de bun augur pentru echipa sa favorită. La 3-0 pentru Lecce, Crudeli a izbucnit: "3-0 pentru Lecce! Ruşine! Ruşine pentru Milan! Ruşine pentru defensivă! Fără reacţie! Fără idei! Doar o confuzie!". Nu avea să ghicească ce avea să se întîmple imediat după pauză.

După primul gol marcat de Kevin-Prince Boateng, pe faţa comentatorului s-au ivit primele urme de speranţă: "Boa! Boa! Boa! Teng! Teng! Teng!", strigăt de bucurie pe care l-a repetat de încă două ori, fotbalistul ghanez egalînd situaţia pe tabela de marcaj la mijlocul reprizei secunde, după un hat-trick de efect.

La golul decisiv, marcat de Yepes, Tiziano Crudeli nu s-a putut abţine şi a început, în stilu-i caracteristic, să îi îmbrăţişeze pe cei prezenţi în studio. "Goooool! Lovitura de cap a lui Yepes! 4-3! Incredibil, fratele meu! ", a izbucnit Crudeli, strîngîndu-l în braţe pe unul din ceilalţi comentatori.

Născut pe 21 iunie 1943, Tiziano Crudeli este unul dintre cei mai cunoscuţi fani ai celor de la AC Milan. S-a mutat la Milano la vîrsta de 12 ani, după moartea părinţilor săi. Pasionat de fotbal încă din copilărie, Tiziano nu a ezitat să îşi ascundă niciodată afinitatea faţă de echipa de pe San Siro.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
nikonist
nikonist  •  24 Octombrie 2011, 18:37

Tiziano imi aminteste de nea Ion Ghitulescu al nostru...bine,nu se manifesta asa coleric.

had3s89
had3s89  •  24 Octombrie 2011, 18:12

nu e sanatos!!!

ontario
ontario  •  24 Octombrie 2011, 18:01

Si Steaua a revenit de la 0-3 si a facut 0-5 cu niste desculti......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează