INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fabulos! Înainte să moară, Hawking le-a lăsat englezilor rețeta succesului la Mondiale » 3 sfaturi inedite de la celebrul fizician: "Procedați așa și șansele voastre vor crește cu 10%"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2018 10:23

Stins miercuri la 76 de ani, celebrul savant Stephen Hawking, mare iubitor de fotbal, susține că roșul ajută să fii mai agresiv și dominant și că penaltyurile ar trebui executate cu latul, de chelioși, și cu elan mai mare de trei pași.

Stephen Hawking nu a fost doar doctor în găuri negre și mare geniu al fizicii. Celebrul savant britanic, stins miercuri la 76 de ani, și-a aplicat teoriile despre univers, matematică și astrofizică și asupra sportului-rege. Și a lăsat cu limbă de moarte o serie de sfaturi ca "naționala" Angliei să triumfe la Mondialul 2018 din Rusia.

Cresc șansele cu 10%!

"Statisticile arată că învingem mai des când evoluăm în roșu. Culoarea dă mai multă încredere, o confirmă și cercetetătorii germani, care au descoperit că roșul te ajută să fii mai agresiv și mai dominant", a declarat cosmologul. Hawking a găsit modulul ideal pentru trupa lui Kane: "Am analizat toate schemele posibile și 4-3-3 oferă cele mai mari beneficii atât sub profil tactic, cât și psihologic. Deci, selecționerul Gareth Southgate trebuie să renunțe la actualul 4-4-2 cât mai rapid și avem cu 10% șanse mai mari de câștig la turneul final".

Soluții de la 11 pași

Savantul știe și cum ar scăpa englezii de coșmarul penaltyurilor. După ce a analizat toate loviturile de la 11 metri executate de la CM 1966, în care Albionul a luat unicul titlu mondial, Hawking a decis că un elan mai mult de 3 pași sporește posibilitatea de a marca și că șutul cu latul e mai recomandat. "Jucătorii fără păr pe cap au șanse mai bune să transforme față de colegii lor". Deci, jucătorii mai bătrâni ar avea întâietate. 

"4-3-3 oferă cele mai mari beneficii atât sub profil tactic, cât și psihologic. Selecționerul Southgate va trebui să renunțe la actualul 4-4-2 cât mai rapid"Stephen Hawking, fost celebru savant britanic

76 de ani a trăit Stephen Hawking, profesor la Universitatea din Cambridge. Suferind de scleroză laterală amiotrofică, a trăit jumătate de secol în scaun cu rotile, comunicând prin intermediul computerului și al unui sintetizator vocal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
deva1
deva1  •  17 Martie 2018, 19:43
Postat de cpt.ahab pe 17 Martie 2018, 11:21

Savant ateu e un non-sens. În curentul occidental darwinist-comunist, normal că se încadrează drept savant( așa cum și Hitler era înconjurat de savanți) asta nu-l face respectabil, neapărat. Știi care-i definiția savantului? "Un om care știe foarte multe despre foarte puțin"!

Capetenie de baobab arab, un ortodox practicant nu face misto de un savant neortodox, care are 3 copii totusi. omul si- a adus raportul la nationala Angliei cu niste sfaturi. Cat de bune sunt vom vedea la Mondial. Tu cati copii ai? vezi ca e post si mai vezi-ti de lungul nasului si nu mai sta virtual ca sa nu ajungi sa crezi in net mai mult decat in Dumnezeu.Doamne ajuta!Dumnezeu sa il ierte oe savant!

onduku
onduku  •  17 Martie 2018, 16:00
Postat de cpt.ahab pe 17 Martie 2018, 12:10

Adam și Eva nu au avut doar doi băieți, nu există în Biblie cuvântul doar. Citește și te vei dumiri. Se povestește despre Cain și Abel, o istorie plină de învățăminte, după care Cain, pedepsit, a plecat în ținutul Nod și a cunoscut pe femeia sa! Asta scrie Biblia. Cred că alții iau ad-litteram niște lucruri fără să-și pună întrebări. Biblia nu precizează cât a locuit în Nod până a cunoscut o altă fiică a Evei, longevitatea în acele timpuri fiind uriașă, iar omul aproape de perfecțiune. Prin urmare, nu era niciun pericol, ca acum, din pricina degenerării, să iasă prunci betegi din împreunarea rudelor de sânge. Sunt lucruri simple. Cât despre mințile "luminate" care au făcut bine omenirii, ele ne-au adus comunismul și multe alte ticăloșii. Newton și Einstein, de pildă, au fost extrem de credincioși. Să vedem dacă teoriile lui Hawking vor rezista timpului, așa cum au făcut-o descoperirile celor doi. Filme pot să-ți recomand și eu.

Moflea traieste in pacat, de fapt ca noi toti.

onduku
onduku  •  17 Martie 2018, 15:59
Postat de thomassystem pe 17 Martie 2018, 13:46

***

Asta-i parerea ta Moflea. Dumnezeu exista si Biblia e adevarata!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează