INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL GERMANIA

Fanii Borussiei Dortmund au dat în judecată un jucător!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul celor de la Hannover, Karim Haggui, a fost dat în judecată de către fanii celor de la Borussia Dormund după incidentul care a avut loc pe 7 noiembrie. În meciul dintre Hannover şi Dortmund, Haggui l-a lovit pe Jakub Blaszczykowski, jucătorul polonez al celor de la Borussia.

Karim a fost suspendat deja cinci etape şi a fost obligat să plătească 10.000 de euro fundaţiei Robert Enke. Fanii galben-negrilor nu au fost multumiţi doar cu atît şi unul din ei a depus o plîngere la poliţie pentru vătămare corporală gravă. "Cum aceasta este o infracţiune gravă trebuie să facem o investigaţie" a declarat Irene Silinger, unul din purtătorii de cuvînt ai autorităţilor. Rămîne de văzut dacă acest caz va ajunge sau nu în instanţă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fichirichi
fichirichi  •  14 Decembrie 2010, 19:31

Dandu-l in judecata risca excluderea celor de la Dortmund din toate competitiile europene. Uefa nu agreeaza ca instantele judecatoresti sa intervina in fotbal :)

clnscp
clnscp  •  14 Decembrie 2010, 18:24

pe cat de numerosi sunt fanii lui BVB o smardoiala clasica rezolva mai bine problema...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează