INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Fanii i-au cumpărat bilet de plecare! Tehnicianul unui fotbalist român e contestat cu vehemență

Foto: Facebook/@ACSpartaPraha
Foto: Facebook/@ACSpartaPraha

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2017 12:19

Ultrașii Spartei Praga l-au "demis" pe antrenorul italian Andrea Stramaccioni. Un grup de zece fani i-a înmânat și un tricou cu dedicație. Deși a făcut transferuri de 10 milioane de euro, echipa e pe locul 5, la 18 puncte de liderul Plzen.

Viktoria Plzen domină autoritar campionatul Cehiei, în care Sparta, una din favoritele la titlu înaintea startului de sezon, s-a rătăcit la 18 puncte în spate după 16 etape!

E motivul pentru care suporterii îi cer insistent lui Andrea Stramacioni să plece. Deja după eliminarea din "optimile" Cupei, acasă cu Banik, la penaltyuri, i-au afișat bannere cu "Arrivederci". Și continuă campania, oferindu-se să-i plătească biletul de avion spre Italia!

Un grup de 10 ultrași a venit în cantonament, înaintea partidei cu Mladá Boleslav, pentru a-i înmâna tichetul - după ce afișaseră la ultimul joc al anului unul uriaș în tribună - și un tricou cu dedicație fostului tehnician al Interului. Sparta a cheltuit în vară 10 milioane euro și riscă să rateze obiectivul, calificarea în preliminariile Ligii. 

La Sparta Praga evoluează și mijlocașul român Bogdan Vătăjelu (24 de ani), transferat de cehi iarna trecută de la CS U Craiova.

"Încă din vară am simțit presiunea fanilor, după al doilea meci, cu Bohemians. Eu îmi văd de treaba mea. Nu mi-am imaginat însă că va fi așa greu să mă adaptez în Cehia" Andrea Stramaccioni, antrenor Sparta Praga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează