INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - OSASUNA 3-1

Fanii Realului au scandat lozinci rasiste la partida cu Osasuna! Va fi suspendat Santiago Bernabeu?

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2009 00:00

Un grup de ultraşi ai lui Real Madrid a scandat lozinci rasiste la adresa jucătorilor Osasunei Pamplona în partida cîştigată de campioana din Primera Division, 3-1 pe Bernabeu, în faţa echipei basce. Arbitrul Alfonso Perez Burrull a consemnat în raportul său incidentele, iar federaţia spaniolă urmează să decidă sancţiunile care se impun în acest caz.

Pe lîngă scandările fasciste, suporteri aparţinînd grupării radicale Ultra Sur au afişat unele bannere care aminteau de practicile folosite de Hitler pentru exterminarea evreilor. Deşi au refuzat să comenteze incidentul, oficialii Federaţiei Spaniole au lăsat să se înţeleagă că nu vor lăsa nepedepsit acest incident considerat "grav şi condamnabil".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  21 Ianuarie 2009, 16:40

Pai tocmai asta demonstreaza ca sunt mai buni decat ziarele citate de tine. Mai profesionalisti, mai prompti, mai informati. In 3 litere, gsp.

 •  19 Ianuarie 2009, 23:39

deci nu numai ca nu scrieti de unde ati luat informatia... daca ne uitam pe MARCA, AS sau ELMUNDODEPORTIVO, nicaieri nu scrie despre asa ceva. la ce naiba inventati stirile astea?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close