INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FC BARCELONA // Șocant! Șefii clubului au angajat o firmă să-i defăimeze pe Leo Messi și legendele blaugrana pe rețelele de socializare

Foto: Guliver/Getty Images +10   FOTO
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 17:05

BARCELONA // Președintele Josep Maria Bartomeu a admis că gruparea blaugrana a plătit un milion de euro companiei I3 Ventures, dar neagă că scopul a fost să-i protejeze pe conducători și să-i atace pe actualii și foștii jucători și antrenori ai catalanilor.

În mijlocul haosului, o nouă dezvăluire inflamează și mai mult spiritele la Barcelona. Potrivit postului Cadena SER, Barcelona ar fi angajat în 2017 firma I3 Ventures pentru a-i face o imagine mai bună președintele Josep Maria Bartomeu și a-i proteja pe ceilalți conducători ai clubului, defăimând în același timp nume care îi deranjau pe liderii blaugrana.

Inclusiv legende ale catalanilor, actuali sau foști jucători și antrenori. În frunte cu Messi și soția sa, Antonela, dar și Guardiola, Piqué, Xavi, Puyol. Ex-președintele Laporta ori candidați la viitoarele alegeri, ca Víctor Font și Jaume Roures.

Un milion de euro pentru 100 de conturi pe Twitter și Facebook

I3 Ventures a creat în doi ani nu mai puțin de o sută de conturi neoficiale pe Twitter și Facebook, atacând constant țintele indicate. Messi a fost "înțepat" pentru că întârzie prelungirea contractului, Piqué pentru Cupa Davis.

Legendele au fost puse la zid după ce i-au susținut pe contracandidații la alegerile prezidențiale de anul viitor. Barcelona a confirmat că a plătit un milion de euro firmei I3 Ventures, însă a dezmințit că scopul campaniei era de a denigra numele mari ale grupării blaugrana.

+6 FOTO

Vezi și: 

REAL MADRID - CELTA VIGO 2-2 // FOTO Pas greșit în lupta cu Barcelona! Cum arată ACUM clasamentul în La Liga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  17 Februarie 2020, 20:02

Asta de unde ați mai scos-o? Domnule Jumătate, cred că și informația asta este tot pe ”jumătate”. Mai sapă și vei înțelege că de fapt este vorba de altceva.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Februarie 2020, 19:35

Nu m-ar mira nimic la catastrofa de Bartomeu!

valyomanid4
valyomanid4  •  17 Februarie 2020, 19:21

Asta nu e primul articol in care domnul jurnalist Jumatate viseaza haos la Barcelona :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează